Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Grote controles in Terneuzen

Toegevoegd: 20-07-2012, 11.37 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Donderdag is tussen 13.30 en 23.00 uur in Terneuzen een grote verkeerscontrole gehouden. Tijdens deze controle werkte Politie Zeeland samen met de Belastingdienst en het KLPD.


De eerste locatie waar gecontroleerd werd, was het Sluizencomplex. Daar werden 2.936 voertuigen gecontroleerd en had de Belastingdienst 42 'hits'. Er werden ook diverse bekeuringen uitgeschreven. In acht gevallen ging het om het niet dragen van de autogordel. Eén iemand reed in een voertuig met te donkere ruiten en een ander kon zijn rijbewijs niet tonen. In twee gevallen was sprake van een verlopen APK. Eén persoon bleek nog een openstaande boete te hebben van 372,75 euro. Deze werd ter plaatse betaald.

De tweede locatie van de dag was de Haarmanweg. Hier werden 159 voertuigen gecontroleerd. In totaal waren hier 10 'hits'. Tevens werd ook hier een aantal bekeuringen uitgedeeld. Twee keer vanwege het niet dragen van de gordel en drie keer vanwege te donkere ruiten.

Ook hier bleek één persoon nog een boete open te hebben staan. Ook deze werd ter plaatse afgerekend. Verder werd een andere bestuurder betrapt die alcohol had gebruikt. Deze bleek tevens niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Aangezien deze persoon ook nog een schuld had openstaan bij de Belastingdienst, werd zijn auto door de Belastingdienst in beslaggenomen. Door de Belastingdienst werden in totaal 158 beslagen gelegd, een bedrag van 1.140,- euro werd ter plaatse afgerekend.Tenslotte werd door de Belastingdienst beslag gelegd op vier auto's, die werden weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jantje (20-7-2012 om 23:22)
Als je niks op je kerfstok heb, dan hoef je ook niet te vrezen!! Het is gemeenschapsgeld dat de belastingdienst binnen haald hoor top!! meer zulke controles
Gerrit (20-7-2012 om 16:26)
Mijn Opa zij 25 jaar geleden tegen mij,let op jongen Nederland word een politie staat. en zie hij krijgt gelijk
Cookie-instellingen beheren