Politie betrapt fietsendief Goes

Toegevoegd: 28-07-2012, 12.56 uur

Door: Roland de Jong
GOES - Vrijdagavond rond 22.15 uur is op de Verbartelweg in Goes een 40-jarige man uit de gemeente Goes aangehouden vanwege het stelen van een fiets.

Agenten zagen de man lopen met een fiets die nog op slot stond en gingen poolshoogte nemen. De man verklaarde dat hij de fiets had weggenomen bij de Zeelandhallen in Goes.

Het betreft een blauwe Batavus herenfiets met een sticker van Jeremiasse. De politie verzoekt de eigenaar zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
S.Paken (29-7-2012 om 10:07)
Vraag maar aan de fietsenmaker waar de fiets vandaankomt, die houd al zijn klanten naukeurig in de gaten en "van wie ze er een zijn " en dat soort sociale keuzes, dus die weet mogelijk wel van wie die fiets is. of juist niet.