Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hond gestolen uit auto Oostburg

Toegevoegd: 10-08-2012, 17.26 uur
De gestolen hond.
De gestolen hond.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - In Oostburg is vanmiddag een hond gestolen uit een auto. Dat meldt de politie.
 
De hond werd volgens de politie rond 14.45 uur gestolen uit een auto die geparkeerd stond aan de Langestraat. Het gaat om een klein zwart hondje.


Hebt u iets gezien? Bel de politie op tel. 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yasmin boomstra (10-8-2012 om 22:45)
Het is goed dat het hondje gered is uit de warme auto, maar de dieven hadden het hondje ook naar het politiebureau kunnen brengen zodat de eigenaren na een flinke bekeuring en een goed gesprek, hun hondje weer in de armen konden sluiten! Nu mist het hondje zijn familie en de familie mist het hondje
Harry (10-8-2012 om 22:30)
De auto stond in de schaduw en de eigenaar(s) moesten 5 minuten weg. Plus het raam stond op een kier , vandaar dat ze die hond zo snel konden jatten.
Jan de Wind (10-8-2012 om 22:29)
Ik zie ook best vaak kinderen even in een auto alleen zitten en die nemen we toch ook niet mee. Alleen als een hond in nood is is het gerechtvaardigd om het beestje te bevrijdden en dan nog meld je het bij de politie en draag je het beest over.
Carolien (10-8-2012 om 22:28)
@Joke. Lees alle reacties nog eens goed. Jij bent de enige met een negatief bericht. De eigenaar is geen dierenvriend. Het hondje mag blij zijn dat hij/zij gestolen is en nu misschien een goed baasje heeft.
Respect (10-8-2012 om 22:28)
Ook ik had het beestje uit de auto gehaald.. mensen moeten eens leren dat een auto net een oven wordt in de snikhete zon.. Moeten ze de eigenaar(s) eens een poosje opsluiten erin.
Samantha (10-8-2012 om 22:17)
Ik vind niet dat je de eigenaar zo kan beschuldigen, we weten niet hoe wat en waarom! Ook al laat iemand een hond achter in de auto, dan nog steel je hem niet! Politie bellen en die vervolgens het werk laten doen. Ik hoop dat het hondje door een misverstand "weg" is gebleven en nu terug is!
Cookie-instellingen beheren