Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 268 km

Man wil inbeslagname verhinderen

Toegevoegd: 15-08-2012, 20.52 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Op de Zoetevaart in Hulst is woensdag een 60-jarige man uit de gemeente Terneuzen aangehouden ter zake wederspannigheid.


Agenten zagen de man rijden zonder gordel en trokken het kenteken na bij de gezamenlijke meldkamer Zeeland. Hieruit bleek dat de man te boek stond als fiscale wanbetaler en dat op zijn auto beslag moest worden gelegd namens de belastingdienst. De man kreeg een stopteken.

Hij wilde niet meewerken aan de beslaglegging van zijn auto en wilde wegrijden toen hij de takelwagen zag. Een van de agenten wilde hem dat beletten, waarop de man een slaande beweging naar deze agent maakte en de andere agenten probeerde te schoppen. De 60-jarige man werd aangehouden ter zake wederspannigheid. Ook kreeg hij een proces-verbaal voor het rijden zonder gordel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (17-8-2012 om 10:39)
@Reuling: ha, ben jij nog wijs?? Wat van jij voor iets? Als je niet werkt/betaalt voor dat wat je wil hebben dan is het niet je eigendom, heb je er geen recht op. Door mensen zoals jij wordt het hier zo'n wildernis waar het recht v.d. aso/dief gaat gelden.
Patrick (16-8-2012 om 17:09)
Had je maar gewoon moeten betalen met je mars!! Dan had je deze ellende niet gehad
H.Reuling (16-8-2012 om 15:14)
Ik zou het ook doen,want inbeslagname is voor mij gelijk aan diefstal van mijn eigendom! De blauwe petten hebben hier in Nederland te veel macht gekregen en zijn van ons land, bezig een dictatuur te maken.
Ryckaert (16-8-2012 om 15:07)
Tja en dat met dan een voorbeeld geven aan de jeugd. Men spreekt over asociale jeugdigen, echter moet ik toch melden dat ik geregeld lees over ouderen en dit helaas ook persoonlijk vaak tegen kom. Wij rijden 1500 km per week en dan zien we toch ook dat vele ouderen het voorbeeld niet geven
A. Lokerse (16-8-2012 om 11:55)
Krijgt die man ook nog eens een bekeuring, terwijl het water al aan zijn lippen staat en waarschijnlijk al naar binnen loopt. Er is totaal geen begrip voor mensen die tijdens deze crisis hun hoofd niet meer boven water kunnen houden.
Jan (16-8-2012 om 10:05)
Er zijn altijd nog mensen die zich niets aantrekken van bestaande regels in de maatschappij en dus denken dat die niet voor hen zijn.
Cookie-instellingen beheren