Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hond ingeslapen na mishandeling

Toegevoegd: 19-08-2012, 15.54 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een hondje is zondag in Vlissingen dusdanig zwaar mishandeld dat een dierenarts deze heeft moeten laten inslapen.


Buurtbewoners troffen het hondje vandaag zwaargewond aan bij de woning van een 60-jarige Vlissinger. Ze belden de politie. Het beestje is door de dierenambulance naar een dierenarts gebracht. Gezien het letsel en de verwaarlozing heeft de dierenarts besloten het hondje in te laten slapen.

De 60-jarige man is de eigenaar van het hondje. Hij is aangehouden en ingesloten. De dierenpolitie onderzoekt de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (19-8-2012 om 22:52)
Ach het is weer hetzelfde als bij alle artikelen over dieren: mensen die reageren veranderen zelf in beesten door hun reacties... Is er nIemand die zich afvraagt wat de achtergrond van deze man is? Misschien was hij wel zwaar verward of lichamelijk helemaal niet in staat voor het beest te zorgen?
Jan (19-8-2012 om 22:51)
Een opmerking bij al deze bloeddorstige reacties: Geregeld worden nóg weerlozer schepsels dan deze hond, bewust om het leven gebracht door moeder(s) Het is zelfs maatschappelijk geaccepteerd....Of gaat het dan "maar" om een mensenleven? Het zal ook een eigen keuze zijn geweest van de eigenaar?
Jauko (19-8-2012 om 21:18)
Hoe ziek kan je zijn??gewoon bizar hij is 60 jaar,geef hem dan maar 60 slagen met de karrewats??toch?al denk ik dat het bij dat soort mensen niks uit maakt.
Jaap vergeer (19-8-2012 om 21:04)
Wat moeten zulke schoften toch met dieren? Houd geen hond als je er eigenlijk niet mee om kunt en wilt gaan.
Henny (19-8-2012 om 21:02)
Ben ontzettend boos op man van mishandeld hondje en diep medelijden met het hondje. Doe het zelfde met deze man wat hondje is overkomen. Ik vind het zo laf en gemeen en wanneer houdt dierenmishandeling is op ??????????
Rio (19-8-2012 om 20:49)
Geef die vent aan mij, dan zal ik hèm eens " helpen". Anderhalf jaar geleden ons hondje moeten laten inslapen, en heb daar nog steeds verdriet van. Gewetenloze klootzak !
Cookie-instellingen beheren