Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Hond ingeslapen na mishandeling

Toegevoegd: 19-08-2012, 15.54 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een hondje is zondag in Vlissingen dusdanig zwaar mishandeld dat een dierenarts deze heeft moeten laten inslapen.


Buurtbewoners troffen het hondje vandaag zwaargewond aan bij de woning van een 60-jarige Vlissinger. Ze belden de politie. Het beestje is door de dierenambulance naar een dierenarts gebracht. Gezien het letsel en de verwaarlozing heeft de dierenarts besloten het hondje in te laten slapen.

De 60-jarige man is de eigenaar van het hondje. Hij is aangehouden en ingesloten. De dierenpolitie onderzoekt de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (19-8-2012 om 19:57)
Zolang de rechter met taakstrafjes komt aanzetten voor dit soort TUIG komt er geen einde aan. Ik moet het niet zien gebeuren krijgt van mij meteen een vette oorvijg! Smerige laffaard.
Angela (19-8-2012 om 19:36)
Zulke mensen met naam en foto bekend maken ..... en zorgen dat ze nooit geen dieren meer mogen hebben....afschuwelijk gewoon....hopelijk krijg hij een enorme straf (maar dat zal helaas niet gebeuren denk ik, we leven in nederland he) Rust zacht hondje......
J (19-8-2012 om 18:31)
Dumpen zulke rotlui. Konden de buren niet eerder ingrijpen het zal vast niet de eerste keer zijn dat hij dieren mishandeld.
Carolien (19-8-2012 om 17:59)
Gelijk afschieten die vent. Neemt gewoon weer een ander hondje en doet precies hetzelfde. Veel harder straffen!
Joost (19-8-2012 om 17:46)
Voor mijn gevoel deze persoon dezelfde behandeling als hij zijn hondje gaf laten ondergaan, kan natuurlijk niet maar dan een flinke taakstraf in bv. een asiel laten uitvoeren! wat een smeerlap.
Astrid (19-8-2012 om 17:36)
Intriest dat er zulke mensen bestaan. 60 jaar.....durf je wel.
Cookie-instellingen beheren