Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 22 km

Honden uit hete auto Sluis gehaald

Toegevoegd: 20-08-2012, 11.32 uur
Door: Roland de Jong

SLUIS - Politieagenten hebben zondag in Sluis een autoruit ingetikt om zo twee chihuahua's uit een hete auto te halen.


De hondjes zaten op de achterbank van een auto die geparkeerd stond op het Walplein. Omstanders sloegen rond 16.30 uur alarm. De dieren waren met een kort riempje aan elkaar vastgemaakt. Ze lagen te hijgen en reageerden niet op kloppen op de ramen of andere geluiden.

De twee voorste ramen stonden weliswaar op een kier maar het was toch te warm. Ook was er geen drinkwater in de auto. Agenten hebben een raam van de auto ingeslagen en de honden bevrijd. In de schaduw werden de hondjes langzaam gekoeld. De dierenambulance werd ingeschakeld om de honden te onderzoeken.

Even daarna kwam de eigenaresse bij de auto terug en het bleek dat de hondjes twee uur in de auto hadden gezeten. De vrouw kreeg een proces-verbaal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leomon (20-8-2012 om 12:00)
En ze hebben het toch duidelijk gezegd dat het heel warm zou worden.ze moet zich kapot schamen om zo met haar honden om te gaan.
Olivia (20-8-2012 om 11:56)
Afschuwelijk!!!!! leren hondenbezitters het dan echt nooit BEZINT VOORDAT JE ERAAN BEGINT,LAAT JE HUISDIER LEKKER THUIS MET DIT WEER krijg liever een bekeuring in de winkels dan dat ik m`n hondje in een snikhete auto laat zitten,
Groenkapje (20-8-2012 om 11:54)
Waarom snappen mensen nu niet dat je met die hitte,nooit dieren in een auto moet laten zitten.
Cookie-instellingen beheren