Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Wasbeerhondje gestolen in Souburg

Toegevoegd: 03-09-2012, 19.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Maandagmiddag heeft de eigenares van een wasbeerhondje aangifte gedaan van diefstal van het dier. 


Het wasbeerhondje is in de nacht van woensdag op donderdag in de Ahornstraat in Oost-Souburg uit het buitenhok gestolen, nadat een gedeelte van de schutting geforceerd was.  

De vrouw heeft ondertussen in Oost-Souburg overal gezocht en papieren opgehangen met een foto van het hondje. Echter tot nu toe zonder resultaat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lietske (6-9-2012 om 12:11)
Dit hondje heeft me schoonzus gered van de dood anders werd er ugs van gemaakt dus mensen die het zielig vinden voor het hondje kijk eerst eens na de achter grond dan weet je dat het beestje het super goed had bij haar GEEF HAAR DE HONDJE TERUG!!
Roeland (5-9-2012 om 22:48)
Triest om een dier van iemand te jatten, in principe. Ook triest om je dier in een hok buiten te laten, leuk voor dat dier.. Het is geen konijn!
Oost-souburger (5-9-2012 om 15:36)
Mensen deze mensen zijn echte dieren liefhebers ,en als zij dat lieve wasbeerhondje niet had gekocht ,was het één van die schoenen merken ugs geworden ,en nee het is niet een bevrijdings actie geweest BG ,,het zat in een buitenhok ,,dus hou je commentaar voor je en leef liever mee .
Mariska (5-9-2012 om 15:27)
Mensen mensen....jullie hebben snel je commentaar klaar, vrijgelaten enz? Ooit aan gedacht dat dit diertje misschien niet anders kent en het in de 'vrije wereld' dan niet zou overleven.hou aub commentaar voor je als je de mensen en dier in kwestie niet kent Sterke voor de baas(jes)
Dominique (5-9-2012 om 13:39)
Sinds wanneer zijn wasbeerhondjes huisdieren?? Hoog tijd dat er een positieflijst komt, zodat het aantal dieren dat vrij kan worden aangekocht en gehouden wordt beperkt.
Bert schotsman (5-9-2012 om 12:32)
Google eens wasbeerhondje en je zult zien dat het beestje niet gejat maar bevrijd is door een dierenliefhebber. Een pluim voor deze persoon en wat mij betreft een fikse bekeuring voor die mevrouw wegens dierenmishandeling. Bert
Cookie-instellingen beheren