Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij schietpartij Sas van Gent

Toegevoegd: 08-09-2012, 16.10 uur - Update: 08-09-2012, 19.13 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - Bij een schietpartij in Sas van Gent is zaterdagmiddag iemand gewond geraakt.


Rond 15.05 werd bij een stacaravan op een woonwagenkamp aan de Tweekwartweg een gewonde aangetroffen. Het slachtoffer bleek geraakt te zijn door één of meerdere kogels. De gewonde, volgens de politie een 61-jarige man, is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Gent. De opgeroepen Rotterdamse traumahelikopter is niet meer ter plekke geweest.

De politie ging gehuld in kogelwerende vesten ter plaatse en zette de plaats delict af. De technische recherche is ter plekke om sporenonderzoek te doen. Volgens de politie is nog niet duidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jasper (9-9-2012 om 17:43)
@patrick een schietpartij passeren of een matroos die om komt op een schip ik weet niet hoe jij het ziet maar is nogal een werld van verschil he voor zelfde geld rijd je net voorbij en word je net geraakt door een verdwaalde kogel maargoed ieder zal er anders over denken :-)
Patrick (9-9-2012 om 17:30)
@Marina Lekker belangrijk , dat jullie daar gepasseerd zijn. Ik ben vanmiddag ook de sluizen in Terneuzen gepasseerd , waar een dode is te betreuren...en nu ? Pffffff
D (8-9-2012 om 23:56)
Sterkte aan de hele familie en het slachtoffer toegewenst!! En ik ben er van overtuigd dat het snel opgelost zal zijn deze laffe jegens wel een zeer gedurfde daad , maar ja misschien beseffen de daders dit nog niet helemaal ofzo!! Ciao
Marina (8-9-2012 om 21:12)
Hebben wij geluk gehad zeg, zijn net een uurtje daarvoor met een grote groep fietsers daar gepasseerd. Het was er toen heel rustig. Niemand gezien.
Cookie-instellingen beheren