Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 34 km

Vernielingen kinderboerderij Middelburg

Toegevoegd: 09-09-2012, 17.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie is op zoek naar getuigen van vernielingen aan de kinderboerderij aan het Meiveldpad in Middelburg.  


De vernielingen zijn gepleegd in de nacht van vrijdag 7 september op zaterdag 8 september. Er zijn hekken vernield op het terreintje tegenover de boerderij en er zijn hokken open gezet. Hierdoor stond er een koe in een andere wei.

Op het boerderijgedeelte is een duivenhok open gezet. De dieren zijn ongedeerd gebleven. De politie verzoekt getuigen zich te melden op het politiebureau in Middelburg of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (11-9-2012 om 22:08)
Zeeuwserkanniet. Ik heb wel degelijk kids maar die zijn opgevoed.Waneer elke ouder zijn kind controleert op wat hij doet en laat buitenshuis zou het nu niet zo'n puinhoop zijn in deze wereld. Normen en waarden daar moet je op blijven hameren bij de jeugd
Anoniem (11-9-2012 om 19:46)
@ Renata, helaas ken ik een hoop van die jongeren en heb geen zin in gedonder bij mij voor de deur. Vandaar anoniem. Ik weet niet wie het gedaan heeft maar hoor zo af en toe ook wat van mijn kinderen en ja van horen zeggen daar hebben ze bij de politie niet veel aan is mijn ervaring.
Zeeuwserkanniet (11-9-2012 om 16:32)
@ MARIJKE jij hebt zeker geen kids... of is het net als jij hebt iemand die domme opmerkingen neerzet op www... Jongelui chillen nu eenmaal.. maar ik lees keer op keer jou nutteloze reacties.. jammer hoor
Lot (11-9-2012 om 13:00)
Volgens mij kan de hond niet aan de overkant komen! Die zit aan de boerderij kant, en heeft zijn werk prima gedaan, anders hadden ze daar nog meer schade aangericht en dan was het niet alleen bij het duivenhok openzetten gebleve! Zo,n waakhond wil je Niet kwaad maken!!
Marina (10-9-2012 om 21:57)
Als ik verschillende verhalen hier lees, moeten die jongeren die daar rondhangen in het park eens op hun gedrag worden aangesproken en verwijderd worden en mogelijk maar eens een donatie gedaan worden dat er een camera gehangen wordt, je leest niets anders meer, vernielen, inbreken, diefstal
Sstevens (10-9-2012 om 16:54)
Inbraak[vandalisme]Dan doet; Boi de hond ;ook niet zo erg zijn best? Maar ja ,ook de speeltuin heeft het al een paar keer moeten ontgelden,er hangt ook zo veel gespuis rond,en wat straks met de hangplek die er zou komen?Houden ons hart vast.sari
Cookie-instellingen beheren