Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Vernielingen kinderboerderij Middelburg

Toegevoegd: 09-09-2012, 17.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie is op zoek naar getuigen van vernielingen aan de kinderboerderij aan het Meiveldpad in Middelburg.  


De vernielingen zijn gepleegd in de nacht van vrijdag 7 september op zaterdag 8 september. Er zijn hekken vernield op het terreintje tegenover de boerderij en er zijn hokken open gezet. Hierdoor stond er een koe in een andere wei.

Op het boerderijgedeelte is een duivenhok open gezet. De dieren zijn ongedeerd gebleven. De politie verzoekt getuigen zich te melden op het politiebureau in Middelburg of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (9-9-2012 om 19:55)
Inderdaad "Anoniem": hou die gasten in het Meiveld nou eens in de gaten! Ze lopen maar rond te hangen bij de seniorenflat en in het park. Onze kinderen durven niet eens meer overdag alleen door dat park te lopen! Zou me niets verbazen dat één of meerdere gasten daarvan hier iets mee te maken hebben.
Anoniem (9-9-2012 om 18:22)
Zoek het bij de gasten die vaak in het park rondhangen. Het is er 's nachts best druk met jongeren die daar chillen.
Erik (9-9-2012 om 17:57)
Wat lopen er toch een hoop "gestoorde" mensen op deze aardbol. Snap echt niet wat de lol hiervan is. Mag hopen dat ze de dader(s) te pakken krijgen en dat ze een zware straf krijgen. Maar ja, dat zal wel niet in ons land waar "tolerantie en begrip" voor daders meer telt dan het veroorzaakte leed.
CRB (9-9-2012 om 17:54)
Schandalig....gelukkig zijn de dieren zo te horen ongedeerd gebleven.....dat ze met hun fikken van andermans spullen afblijven......het is een fijne kinderboerderij!
Eucalipta (9-9-2012 om 17:43)
Wáárom nou weer.......... onkosten voor niks en werk voor niks. Gelukkig zijn de dieren met rust gelaten.
Marijke (9-9-2012 om 17:34)
Wat een lamzakken. Opsluiten in de hokken die ze hebben opengezet!!!
Cookie-instellingen beheren