Weerbericht:
Mistig en gladheid door bevriezing
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 223 km

Politie maakt einde aan houseparty

Toegevoegd: 22-09-2012, 19.44 uur - Update: 22-09-2012, 22.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAMPERLAND - De politie en ME hebben aan het eind zaterdagmiddag een einde gemaakt aan een illegale houseparty bij Kamperland. 


Daar was op de Campensweg bij de Schotsman sinds vrijdagnacht 01.00 uur een houseparty aan de gang met enkele honderden bezoekers. De ME heeft een 30-jarige man uit de gemeente Bernisse aangehouden en naar Torentijd gebracht. Buiten het terrein is een 33-jarige man uit het Belgische Gent aangehouden voor het rijden onder invloed.  

Via luidsprekers werden bezoekers van de houseparty opgeroepen hun spullen te pakken en het terrein te verlaten. Officiële instanties wilden voorkomen dat de party het hele weekend zou duren. Er was geen vergunning voor het feest afgegeven. De politie was de hele dag met relatief veel manschappen aanwezig en had de toegangswegen naar het terrein afgesloten. Bij de politie kwam een aantal meldingen van geluidsoverlast binnen.

Deelnemers aan de houseparty zouden hebben laten weten dat ze van plan waren tot maandagmorgen te blijven. Door de regen van was het terrein hier en daar drassig. Een aantal auto's van feestvierders kwam daardoor vast te zitten in de modder. Rond 19.30 uur was het terrein volgens de politie leeg. .

Zie ook:
- 22/09/2012: Veel politie bij illegale houseparty


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (23-9-2012 om 20:37)
Allemaal onduidelijke drugs/drankfiguren die daar op zo'n fout feest met een capuchon rondlopen. Het komt na afloop ook weer op de openbare weg terecht met alle gevolgen van dien. Afvoeren dus die hap. Ook onkosten op hun verhalen. Illegaal feesten doe je maar zonder drank en drugs
Kee (23-9-2012 om 18:48)
@D, Je hebt er de nallen verstand niet van. Alles ging daar kapot, het was illegaal, ze besorgden wel degelijk overlast. ME? Provoseren? Ze zijn eerst verzocht op een zeer fatsoenlijke wijze om te vertrekken. Fijn dat de polite zo rustig is gebleven. De polite doet niets meer dan handhaven.
Arie (23-9-2012 om 18:11)
Achterlijk achtsvertoon tegen wat jongerendie in het weekend een feestje houden. Alsof je er uberhaupt een vergunning voor kan krijgen. De overheid is steeds meer een vijand aan het worden!
Marina (23-9-2012 om 16:01)
Als hier behoefte aan is, waarom kan dat dan niet, nee illegaal is leuker?!? En wij moeten overal voor betalen en aanvragen als we als verenigingen iets willen organiseren. Als we dat allemaal gaan doen wordt het een beestenboel. Houdenwij open dag en er komt niemand, nee zitten ergens illegaal?!?
Feestneus (23-9-2012 om 11:24)
Ik wordt een beetje moe en geirriteerd van die ME politie knokploeg die overal op af gestuurd word. duidelijk denkt de politie zelf dat de platte pet geen gezag meer heeft. ik ga ze niet tegenspreken, ze maken het er zelf naar met hun knokploeg mentaliteit. en daar moet ik respect voor opbrengen ?
X (23-9-2012 om 10:08)
Einde van feest. Laat ze maar opdraaien voor gemaakte kosten,tuig, te lui om iets officieel te regelen!
Cookie-instellingen beheren