Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 66 km

Illegale handel in softdrugs

Toegevoegd: 28-09-2012, 13.44 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft donderdagavond in Vlissingen twee mannen opgepakt tijdens een actie tegen de illegale handel in softdrugs.

De actie werd gehouden in de omgeving van het Scheldeplein. Twee mannen van 21 en 29 jaar oud, beiden afkomstig uit Vlissingen, werden opgepakt. Zij hadden in totaal 3 gram wiet in hun bezit. De wiet werd in beslag genonmen en tegen de mannen werd proces-verbaal opgemaakt.


Ze zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans Wullems (29-9-2012 om 03:38)
Het valt mee dat er boven het bericht niet staat: Grote drugsvangst in Vlissingen. Ik snap niet hoe justitie het in zijn hoofd haalt om zulke futiliteiten aan de media door te geven. Morgen staat er zeker op hvzeeland dat er een fietser is aangehouden met een defect achterlicht.
Piet (28-9-2012 om 22:36)
@ gekkebende: Volgens de wet mag je helemaal geen wiet op zak hebben buiten de coffeeshop om. Je mag het daar kopen en in feite moet je het daar dan ook gelijk gebruiken. Echter bestaat er een gedoogconstructie waardoor het bezit van kleine hoeveelheden dus gedoogd wordt!
Oom agent (28-9-2012 om 18:39)
Of er geldt een blowverbod in die straat, dan mag je niks op zak hebben,maar zo ver was je nog niet geloof ik?
Blowtje (28-9-2012 om 18:27)
Alsof ze niks beters te doen hebben zeg, wat is nou 3 gram???? Laat ze lekker hun blowtje roken en doe niet zo moeilijk zeg.
. (28-9-2012 om 18:25)
In de wet staat dat je geen drugs mag hebben. Niets. Ik snap de onduidelijkheid daarom is het gedoog beleid zo dom
GTI (28-9-2012 om 18:22)
Dat slaat ook nergens op!!.. In totaal 3 gram?? Dacht dat je 5 gram p.p. mocht hebben? Wordt steeds gekker... straks wordt je nog bekeurd als je auto bij een coffeeshop geparkeerd staat... en maar gek vinden dat er steeds minder respect voor de politie is... Ga boeven vangen!...
Cookie-instellingen beheren