Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer drie inbraken in Middelburg

Toegevoegd: 18-10-2012, 15.41 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de nacht van woensdag op donderdag is er ingebroken in een woning aan de Laan van Nieuwenhove in Middelburg. Ook op twee andere plekken werd ingebroken.


Uit de woning aan de Laan van Nieuwenhove is geld en een computer weggenomen. Om binnen te komen is een raam opengebroken. In dezelfde nacht is er ingebroken in twee woningen aan de Nadorstweg in Middelburg. Uit één woning is geld weggenomen. Uit de andere woning geld en computers.

Ook bij deze woningen werd een raam opengebroken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene van der Leer (18-10-2012 om 17:00)
De politie krijgt de vele inbraken maar niet opgelost. Toen vorige week een scooter-rijder op plein 1940 ten val kwam, was de ambulance als 1ste aanwezig. Vlak erna kwamen er 3 politie auto's met 6 agenten. Dus laat de politie nooit zeggen dat ze te weinig man kracht hebben. Prioriteiten stellen.
Cookie-instellingen beheren