Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Twee automobilisten onder invloed

Toegevoegd: 23-10-2012, 15.58 uur
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - In IJzendijke zijn afgelopen nacht twee automobilisten betrapt op rijden onder invloed.


In de Sint Sebastiaanstraat controleerde de politie maandag even na 23.30 uur een 44-jarige man uit de gemeente Sluis. De man had ongeveer 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Hij moest zijn rijbewijs inleveren en kreeg een rijverbod van 6 uur.

Dinsdag even na 03.00 uur werd in de Koninginnestraat een 45-jarige man uit de gemeente Sluis eveneens betrapt op rijden onder invloed. Hij had meer dan 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Ook hij raakte zijn rijbewijs kwijt en kreeg een rijverbod van 10 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wilma (23-10-2012 om 20:13)
Deze mensen die het nog steeds niet snappen moeten ze gelijk maar hun rijbewijs invorderen vindt ik
Marja (23-10-2012 om 16:52)
Waar ben je dan in godsnaam mee bezig?rijbewijs nooit meer terug geven aan zulk soort mensen want ze doen het misschien al langer voordat ze nu gepakt zijn en meestal gaan ze na het krijgen van een boete rustig weer dmet een slok op achter het stuur,,moeten er eerst doden vallen???
Cookie-instellingen beheren