Weerbericht:
Overwegend bewolkt, af en toe regen. Morgen enkele buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Afvalbrandje moet worden uitgemaakt

Toegevoegd: 02-11-2012, 16.42 uur
Het brandje is door degene die het vuur had aangestoken uitgemaakt.
Het brandje is door degene die het vuur had aangestoken uitgemaakt.
© Foto: Jarno Moens
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - De brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een boer die bij Wolphaartsdijk groen afval aan het verbranden was.

De brandweer werd rond 14.05 uur opgeroepen naar de Muidenweg. Een passant had daar rook waargenomen.De brand bleek te woeden achter een boerderij aan de Westerlandpolderweg.

Het brandje is, op last van de brandweer, door degene die het vuur had aangestoken uitgemaakt.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roos (3-11-2012 om 19:23)
Tja Kees,WIE betaald de inzet,nou gewoon, De Beller!!!,Ga EERST eens effe kijken voor je belt miss had de beller zelf al wel iets kunnen doen,toch???
Sjoerd (3-11-2012 om 09:37)
Dit is toch gewoon belachelijk als je nog niet eens schoon groen afval mag verbranden. als het nu olie of chemicalien waren vind ik het een ander verhaal.
Waanzin (2-11-2012 om 23:46)
Nederland wordt met de dag kinderachtiger. We blazen met onze autos en industrie een hoeveelheid smerigheid de lucht in waar we geen idee van hebben. En als iemand een beetje groenafval verbrand is er paniek in de tent en moet de "misdadiger" vervolgd. worden waar is het nuchtere Hollandse verstand
Job (2-11-2012 om 17:20)
Tja als er iemand belt moet men gaan das protocol. En tegenwoordig bellen we eerst voordat we zelf kijken. Das niet raar zo hebben we dit land zelf ingericht. Zelf initiatief tonen wordt bestraft,dus belt men en kost het geld Wat is daar smal belachelijk enz aan dat hebben we zelf gecreeerd lijkt me
Bertje (2-11-2012 om 17:10)
Je mag ook niet zomaar fikkie stoken, dat weet zelfs een klein kind nog wel. ik neem aan dat deze dader gewoon een proces verbaal thuiskrijgt.
René (2-11-2012 om 17:02)
Gelukkig dat het vuur gedoofd is,er had wel een schuur kunnen afbranden......