Weerbericht:
Vanochtend langdurig regen, in de middag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Brandweer Goes druk met brandjes

Toegevoegd: 04-11-2012, 12.59 uur
De autobrand in Kloetinge.
De autobrand in Kloetinge.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong
GOES - Het brandweerkorps Goes is zaterdagavond en zondagnacht druk doende geweest met meerdere brandjes. 


Bij de kruising Verbartelweg - Repelweg in 's-Heer Hendrikskinderen woedde rond 22.30 uur brand in een caravan. Bij de Dirk Dronkersweg stond even later een mobiel toilet in brand en aan de Ganzepoortstraat woedde een buitenbrandje.

In de Lewestraat in Kloetinge (foto's) ontstond vannacht rond 01.50 uur grote schade toen een auto in vlammen opging. Het voertuig stond dicht bij een woning. Het huis liep rookschade op en het pand moest door de brandweer worden geventileerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik vraag het me af (7-11-2012 om 16:43)
Nu kan deze jongen met geld problemen deze toch al kapotte auto misschien wel aan de verzekering declareren??
Benadeelde (4-11-2012 om 14:27)
Eerst stenevate heinkenszand daarna verbartelweg 's heer hendrikskinderen dan Dirk dronkersweg en dan ook nog iets in binnenstad goes! Leuke jeugd hoor uit gemeente borsele......
Arie reijnhout (4-11-2012 om 14:17)
Hebben we in goes nou ook al te maken met een pyromaan???? zien ze de ernst van de zaak niet in???? moeten er eerst gewonden vallen,om in te zien waar ze mee bezig zijn??? IK HOOP DAT ZE SNEL OPGEPAKT WORDEN!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren