Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 30 km

Ernstig ongeluk Heinkenszand

Toegevoegd: 14-11-2012, 13.23 uur
Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - Bij een verkeersongeluk in Heinkenszand is aan het einde van de ochtend iemand zwaargewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 11.30 uur op de Oudelandseweg. Het slachtoffer, een fietser, werd aangereden door een auto met aanhangwagen. De ambulancedienst riep de hulp van een traumteam in. Het slachtoffer, een 57-jarige vrouw uit Heinkenszand, is met een hoofdwond per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onbelangrijk (24-11-2012 om 08:53)
Ik hoop dat iedereen zijn ongefundeerde commentaar voor zich houd. Als je de situatie niet kent hou je er dan buiten. Vandaag wordt deze vrouw 58 en ze beseft dit niet eens. Vrouwtje heel veel sterkte. Ook voor haar man heel veel sterkte! Waarom bij jullie?
Rene (15-11-2012 om 16:24)
@ A3 ik hoop voor je dat de meubelzaak niet de zelfde interpretatie fout maakt als je een stoel besteld met elektische verstel- ondersteuning en er wordt een Elektrische-Stoel geleverd. De E in E-Bike staat voor electric-assistance.
A3 (15-11-2012 om 15:29)
@ René: Elektrische fiets is de letterlijke vertaling van E-Bike. En of je nu wel of niet hoeft mee te peddelen, Marco heeft gewoon gelijk. Het zijn en blijven ondingen en het aantal ongevallen waar een E-Bike bij betrokken was is met één toegenomen. Punt.
Laurens (15-11-2012 om 13:32)
@marco, je opmerkingen raken nog kant nog wal. Sterkte toegewenst aan de vrouw in kwestie! Ook de bestuurder van de auto sterkte gewenst!
René (15-11-2012 om 01:32)
@ Marco het is GEEN ELEKTRISCHE FIETS dan had de fiets een blauwe kentekenplaat gehad omdat hij aangedreven is door een E-motor ! Het is een fiets met trapondersteuning dat scheelt in de kracht die op de pedalen uitgeoefend moet worden zodat fietsen tegen de wind in of omhoog minder inspanning kost de aandrijving geschied dus gewoon door spierkracht. Bij het stijgen van de snelheid neemt de ondersteuning af.
Rik (15-11-2012 om 01:25)
Wat heeft een elektrische fiets nu te maaken met dit ongeval, ik ken de toedracht niet maar weg is smal kar is erg breed voor trekkend voertuig dus misschien wel inschaatingsfout met betrekking tot ruimte op de weg
Cookie-instellingen beheren