Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Inbraak in Ouwerkerk en Zierikzee

Toegevoegd: 25-11-2012, 16.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Onbekenden hebben dit weekend ingebroken in een woning in Ouwerkerk en Zierikzee. 

In de woning aan de Zweedsestraat in Ouwerkerk werd in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken. Er werd een ruit geforceerd en het gehele pand werd doorzocht. Er werden enkele horloges, sieraden en een fles alcoholische drank gestolen. De waarde van de gestolen goederen is onbekend. De politie is bezig met een buurtonderzoek, maar dit heeft tot nu toe niets opgeleverd. 


Zaterdag tussen 14.30 en 21.30 uur werd er ingebroken in een woning in de Moggestraat in Zierikzee. Er was een deur opengebroken om de woning binnen te kunnen komen. Ook binnen werd een deur opengebroken, waarna het gehele pand werd doorzocht. Er werden enkele tientallen euro's, munten, een gsm en een laptop gestolen. De waarde van de apparatuur is onbekend.

Er werd hier ook een buurtonderzoek gehouden, maar dit heeft niets opgeleverd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moi (26-11-2012 om 20:59)
Het wordt steeds gekker hier in zierikzee, inbraken, beroving, dealen... Soort van Rotterdam gaat dit worden.... Heel veilig idee dit
Iemand (26-11-2012 om 12:36)
Ik woon er naast in ouwerkerk !!! Best eng !!! Arme buurvrouw!!!!!! Is best eng woon er naast pffff!!!
Cookie-instellingen beheren