Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 165 km

Uitslaande brand woning Kamperland

Toegevoegd: 01-12-2012, 02.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAMPERLAND - In een vrijstaande woning in Kamperland heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een uitslaande brand gewoed. 


De brand ontstond rond 00.45 uur op de zolder van de woning aan de Heer Janszdorp. Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen uit het dak. Tijdens de brand was er een persoon aanwezig in de woning. Die is ongedeerd uit de woning gekomen.  

Om de brand te blussen zijn er brandweerteams uit Kamperland en Colijnsplaat ingezet. Deze kregen assistentie van de ladderwagen uit Middelburg. De brandweerlieden hadden het vuur na drie kwartier onder controle.

De oorzaak van de brand is onbekend, maar niet uitgesloten wordt dat het vuur ontstaan is in de schoorsteen. Een schadebedrag is nog niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren