Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuiden en oosten meer bewolking en kans op een bui
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Kerntransport Borssele gestart

Toegevoegd: 11-12-2012, 15.47 uur
Foto 8 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (12-12-2012 om 23:36)
@Christa, wat zal jij een zwaar leven hebben als je een helikopter al als overlast ziet. Greenpeace moeten ze afschaffen. en meer centrales bouwen! schoonste energie die er is. ten onrechte wordt gezegd dat windmolens schoon zijn.. en iedereen gelooft het nog ook!!
Nucleair deskundige (12-12-2012 om 20:35)
@Bartje, het kernafval word vervoerd in speciale containers, hier kun je veilig naar toe om te kijken. Wel zal de politie je kunnen controleren wanneer je langs het spoor stil staat. Dit transport gebeurd veilig en gecontroleerd, alleen greenpeace maakt dit vaak gevaarlijk door oponthoud.
Fukushima on rails (12-12-2012 om 17:58)
@ "Dekker" dus de atoomlobby,de delta en de overheid stonden dus volgens u machteloos toe te kijken hoe greenpeace de veiligheid van heel de omgeving gijzelde ? staat dat ook op uw "factscheet"? natuurlijk, chernobyl, fukushima, ook daar was het allemaal veilig en de schuld van een ander. sufferd.
Stormbringer (12-12-2012 om 12:43)
Stoppen met die transporten Men leert het nooit
Bartje (12-12-2012 om 12:32)
Oh oke dankjullie wel voor de antwoorden. Zal eens aan me vader vragen of we volgend jaar er gaan kijken, is dat niet gevaarlijk dan? om r te lopen? Of krijg je maskers op enzo zeker? Wel veel politie die het in de gaten houdt
Greenpies (12-12-2012 om 11:12)
@ nolte je zegt het zelf al, "een gevaarlijk transport". welke natuurlijk een gevaarlijke situatie vanzelf creeerd. ik zie niet in hoe je greenpeace daar dan de schuld van geeft. alsof het hun gevaarlijke kerntransport is ? nee, dit gevaar/overlast komt van de kernenergie aanhang en niemand anders.
Cookie-instellingen beheren