Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 22 km

Dronken vrachtwagenchauffeur

Toegevoegd: 08-01-2013, 12.27 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Ampèreweg in Middelburg is maandag even na 18.00 uur een 43-jarige dronken Poolse vrachtwagenbestuurder aangehouden.


Agenten van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) zagen de man in zijn vrachtwagencombinatie (trekker + oplegger) slingerend over de A58 rijden. De man werd gestopt en daarna aangehouden op een parkeerhaven op de Ampèreweg in Middelburg.

Op het politiebureau in Middelburg werd een blaastest afgenomen waaruit bleek dat de chauffeur bijna vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Het rijbewijs van de Poolse bestuurder werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 14 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lennard (9-1-2013 om 12:51)
Als het Nederlandse volk niet te lui is om te werken hebben we de Poolse mensen helemaal niet nodig . Maar de Nederlanders voelen hun eigen te goed voor het werk wat de Polen doen . De Nederlanders zitten veel liever met een hand omhoog op de bank! Graag een klein beetje respect wat deze Polen doen
Jos (9-1-2013 om 12:51)
@Truus. Ja transportbedrijven hebben liever chauffeurs die ze niets hoeven te betalen ( net als trouwens de tuinders in het Westland). Het liefst hebben ze slaven die ze te pas en te onpas buiten kunnen wippen. Mag een Nederlandse chauffeur ook wat verdienen, of niet Truus?
Peter (9-1-2013 om 12:30)
@Rudy, hij mag weer rijden ja. Het is alleen even uitzoeken voor hem hoe hij het makkelijkst die aanhanger achter zijn fiets kan vastkoppelen.
Maaktnietuit (9-1-2013 om 12:02)
@transportondernemer ik zou ma ff normaal doen altijd lopen klagen van mensen die thuis en ik zou in deze tijd tevreden zijn mey de baan die je heby als chauffeur.. mensen vinden t leuk en mooi werk dus zoek zelf een schoonmaak baantje als dat beter verdient ... betweter..
Transportondernemer (9-1-2013 om 08:55)
@Truus, chauffeur is 1 van de slechtst betaalde beroepen die er zijn... Op de bank je hand ophouden levert net zoveel of nog meer op als je als chauffeur geen overuren maakt.
Rudy (9-1-2013 om 08:05)
Een nederlandse trucker word met dit promilage de bak ingesmeten, rijbewijs ingevordert voor jaren, maar meneer de pool mag na 14 uur weer rijden, ongelooflijk hoe krom het nederlands recht is. m.v.g. R. Eversdijk
Cookie-instellingen beheren