Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 88 km

Dronken vrachtwagenchauffeur

Toegevoegd: 08-01-2013, 12.27 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Ampèreweg in Middelburg is maandag even na 18.00 uur een 43-jarige dronken Poolse vrachtwagenbestuurder aangehouden.


Agenten van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) zagen de man in zijn vrachtwagencombinatie (trekker + oplegger) slingerend over de A58 rijden. De man werd gestopt en daarna aangehouden op een parkeerhaven op de Ampèreweg in Middelburg.

Op het politiebureau in Middelburg werd een blaastest afgenomen waaruit bleek dat de chauffeur bijna vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Het rijbewijs van de Poolse bestuurder werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 14 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dr.acula (9-1-2013 om 07:57)
ze weten ook wel dat deze pool gewoon als het na 14 uur rustig is en in zijn auto stapt en op goed geluk naar de grens rijdt en zichzelf een tijdje niet laat zien in Nederland,ik denk dat het gerecht en zijn baas hiervoor wel een gedoog regeling hebben om er zo goedkoop mogelijk vanaf te komen.
FredS (9-1-2013 om 01:26)
Schandalig, maar niets nieuws.Ze maken in de transportsector een hoop kapot, ook bv in de bouw kapen ze veel werk weg. Voordeel voor Den Haag is dat hetgeen hier door onze oosterburen wordt verdiend geheel naar het oosten gaat en er geen belasting/acijns worden verkregen. Ga vooral zo door Den Haag.
Truus (8-1-2013 om 22:47)
@chauffeur dat hebben juli aan jezelf te danken waneer men veel te hoge eisen stelt aan het loon, en altijd loopt te zeiken dan willen de transportbedrijven liever met polen rijden
Edwin (8-1-2013 om 22:08)
Ja het gaat goed met de veiligheid op de nederlande wegen als dit soort wergidioten hier tegen afbraakprijzen in de rondte rijden
Hans (8-1-2013 om 21:54)
Was het een Noord of een Zuid Pool? Desalnietemin, goede move van de politie. Ze moeten die gasten eens vaker controleren. Dit heeft tenminste te maken met verkeersveiligheid i.p.v. 1 km. te hard rijden. Dus dikke pluim.
Jean luc michel (8-1-2013 om 21:47)
@emilepruttelband. De consument,u,wij,willen onze goederen zo goedkoop mogelijk in de winkel.Vervoer is een vaak een sluitpost. Ned.was transportland bij uitstek. Nu zit het vol met domme nep chauffeurs(polen-bulgaren enz.)Amateurs,en zeker géén beroepschauffeurs!
Cookie-instellingen beheren