Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek woning gijzeling klaar

Toegevoegd: 18-01-2013, 17.57 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De recherche heeft zojuist in Middelburg het sporenonderzoek naar aanleiding van de gijzeling aldaar afgerond.
 
Technisch en tactisch rechercheurs deden vandaag de hele dag onderzoek in een huis aan de Westerscheldestraat in de Stromenwijk. Volgens de politie werd in de woning sinds dinsdag een 23-jarige Middelburger tegen zijn wil vastgehouden. Hij werd opgesloten en herhaaldelijk mishandeld.
 
De gijzeling kwam vannacht rond 00.10 uur ten einde. Volgens de politie zijn drie Middelburgs aangehouden als verdachten. Zij zijn 21, 32 en 38 jaar oud. De politie heeft vandaag diverse goederen veilig gesteld.
 
Zie ook:
- Middelburger dagenlang gegijzeld (18-01-2013)

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren