Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 99 km

Inbreker overlopen in woning

Toegevoegd: 21-01-2013, 14.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De bewoner van een woning aan de Oude Koudekerkseweg werd maandag rond 05.45 uur wakker van 'vreemde' geluiden en zag vervolgens een man in zijn huis staan. 


Hij stapte uit bed en keek langs de trap naar beneden en zag een manspersoon staan. De bewoner rende de trap af de inbreker achterna, naar buiten. Daar zag hij dat drie mannen ervan door gingen. De bewoner zetten nog even de achtervolging in, maar gezien zijn luchtige kleding heeft hij deze snel gestaakt. 

Uit onderzoek bleek dat er uit de woning niets is weggenomen. Door een agent met een politiehond is in de omgeving nog gezocht naar de mannen maar dit had geen resultaat. Wel waren er duidelijke voetafdrukken te zien in de sneeuw.

Opvallend is dat deze mannen veel woningen hebben bekeken. De politie vraagt getuigen zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
It'sme (21-1-2013 om 21:54)
Ik zou roepen: doe mij maar een gebakken eitje kerel! (al denk ik dat ik in zo'n situatie misschien toch wel 'iets' anders zou reageren...)
Christel (21-1-2013 om 15:49)
Gezellig wakker worden!!!
Cookie-instellingen beheren