Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 36 km

Politie lost reeks diefstallen op

Toegevoegd: 27-01-2013, 17.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Met de aanhouding van twee mannen van 27 en 30 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Tholen en de gemeente Borsele is volgens de politie een reeks diefstallen opgelost. 


Een gedupeerde zag eind 2012 zijn gestolen aanhangwagen op internet staan en waarschuwde de politie. Deze is samen met de gedupeerde naar een bedrijf in Vlissingen gegaan waar de aanhangwagen is aangetroffen.

Op het terrein van het bedrijf stonden vijf aanhangwagens welke van diefstal afkomstig waren. De 30-jarige man heeft tevens gereedschap uit een container gestolen in Nieuwdorp en is schuldig aan een auto-inbraak in Nieuwdorp waarbij een navigatiesysteem is gestolen. Beide mannen worden verdacht van het stelen van diesel uit een geparkeerde vrachtwagen in Sint Philipsland in augustus 2012. 

Van drie aanhangwagens is de eigenaar opgespoord. De politie is nog wel op zoek naar de eigenaren van twee andere aanhangwagens. De aanhangwagens zijn door de verdachten wel opgeknapt zodat ze moeten worden herkend aan specifieke kenmerken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (28-1-2013 om 22:02)
Hoop voor alle gedupeerde dat de schade vergoed word en wat mij betreft mogen de daders in dit soort praktijken levenslang krijgen
Andre (28-1-2013 om 21:29)
Ophangen die klootzakken.
P (28-1-2013 om 19:46)
Ik ben ook mijn aanhanger kwijt ij was ruim 3 meter lang en het was een op knapper!?
Borsselaar (28-1-2013 om 18:53)
Zielige man met container? Ja, hij had echt overal veel problemen en schulden. Ook een loods die hij huurde van een kennis van me is nooit betaald! Niet zo vreemd dus dit... Nu had hij de verkeerde. Maar goed dat de aanhangers terug zijn bij onschuldige en rechtmatige eigenaren. Triest dit
Anne (28-1-2013 om 13:34)
Jan, Zeik niet zo!!! het is toch opgelost en daar gaat het om. De politie kan nu eenmaal niet zonder oplettende burgers.
Container nieuwdorp (28-1-2013 om 13:05)
Gedupeerde hebben het zelf moeten oplossen de daders hebben wel bekend maar liepen na 3 dagen weer vrolijk buiten in de tussen tijd is het maar afwachten of hier ooit nog iets van een schade vergoeding van komt de andere 2 daders van de inbraak liepen na 9 uur weer vrolijk buiten
Cookie-instellingen beheren