Weerbericht:
Vannacht en vanochtend op veel plaatsen mist, overdag geleidelijk zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk A58 in dichte mist

Toegevoegd: 16-02-2013, 23.32 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW - EN SINT JOOSLAND - Op een afrit van de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland is zaterdagavond in dichte mist een ernstig ongeluk gebeurd.

Volgens de politie kwamen rond 21.50 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. Dat gebeurde toen zij vanuit de richting Vlissingen op de afrit richting industrieterrein Arnestein / N57 reden. Direct was duidelijk dat het ging om een zware aanrijding. De brandweer rukte met diverse voertuigen uit omdat er sprake was van beknellingen.


Volgens een woordvoerder van de politie raakten zeker vier mensen gewond. Eén van hen zou er ernstiger aan toe zijn. Er rukten zeker vier ambulanceteams uit om zich over de verschillende gewonden te ontfermen. Over de aard van het letsel van de slachtoffers, die allemaal naar een ziekenhuis zijn vervoerd, is nog niets bekend. Het opgeroepen traumateam uit Rotterdam is niet meer ter plekke gekomen.

Rond 23.00 uur konden de gewonden worden afgevoerd. Volgens de politie werd de hulpverlening gehinderd door de dikke mist. Hulpverleners konden de locatie van het ongeluk aanvankelijk ook moeilijk vinden. De politie is ter plaatse een uitgebreid sporenonderzoek gestart.

Vanwege de aanrijding zijn zowel de oprit naar de A58 richting Goes vanaf de richting N57 als de afrit richting de N57 afgesloten. Rijkwaterstaat en de politie hebben een omleiding ingesteld.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan B (18-2-2013 om 22:35)
Al die "kennissen en vrienden "pik je er zo uit aan de sgrijfvouten in de reacties hier. oke, het was mistig maar als je dan op de verkeerde weghelft komt??? dan ben je in mijn ogen niet erg ervaren.
Harry (18-2-2013 om 22:28)
Als 20jarige vrachtwagenchauffeur heb je dus hee andere rij ervaring dan een automobilist. je voelt je minder kwetsbaar in zo'n grote wagen en ben je ongemerkt minder alert. En alcohol in het spel? dan ben je altijd fout bezig!!
D.S (18-2-2013 om 20:57)
Tsjonge jonge. mensen hem onervare noemen ? ho ff. ken hem persoonlijk en hij maakt meer kilometers per dag en week als jullie. rijd met flink groter geschut en jullie oordelen zo oneerlijk terwijl jullie de situatie niet eens weten. kinderachtig.. ga eerst je eigen rij style beoordelen !!
Klaas (18-2-2013 om 19:02)
Iddd @ kennis! helemaal gelijk! Die kilometers die hij gereden heeft kunnen de meeste stakkers die commentaar geven, zoals lampenonzin, niet aan tippen! @Renate; Deze "snotneus" heeft meer ervaring en kan beter rijden dan jij, renaatje weet je wel wat dichte mist is? En alcoholonzin, is het bewezen?
Anoniemm (18-2-2013 om 18:52)
Meer ervaring in zijn pink? Ja lekker ervaren ben je als je tegen het verkeer inrijd en op je 20e nog teveel gezopen hebt ook en achter het stuur stapt! Nooit een rijbewijs geven zulke mensen!!!
Andere kennis! (18-2-2013 om 15:27)
@Renata, Deze 20 jarige bestuurder zit iedere dag op de weg met zijn vrachtwagen. Dus ervaring heeft hij wel degelijk! En door de mist is het wel degelijk mogelijk dat je op een andere weghelft terrecht komt. Maargoed, jou zal dat in ieder geval niet gebeuren zo ervaren als je bent!
Cookie-instellingen beheren