Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Ernstig eenzijdig ongeluk Baarland

Toegevoegd: 18-02-2013, 00.52 uur
Door: Roland de Jong
BAARLAND - Bij een eenzijdig verkeersongeluk in Baarland is zondagavond laat een 40-jarige man uit de gemeente Borsele ernstig gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 22.45 uur op de Oude Dierikpolderweg. De man reed in een bestelbus vanuit de richting van camping Scheldeoord richting Hoedekenskerke. Door nog onbekende oorzaak belandde de auto via de berm in een ondiepe sloot.


De automobilist raakte zwaargewond en pas na een uur kon de gewonde naar het ziekenhuis worden gebracht. Brandweerteams uit Baarland en Goes verleenden assistentie. Hij kwam door de aanrijding klem te zitten tussen de deurstijl en de slootkant en verloor het bewustzijn.

Door de brandweer werd de man uit zijn benarde positie bevrijd en gereanimeerd. De brandweer heeft de bestelbus met behulp van een hydraulische spreider opgelicht. Het traumateam uit Rotterdam werd ter plekke gevraagd, maar is niet meer naar de ongevalslocatie gekomen. De automobilist is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De politie is ter plekke een onderzoek gestart om de toedracht van het ongeluk vast te stellen. De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (20-2-2013 om 17:01)
Sterkte voor vrouw en kinderen en Fam. Rust zacht kimmo
Ikke (20-2-2013 om 08:00)
Gecondoleerd voor alle na bestaande van kimo
J. Bosman (20-2-2013 om 02:32)
Daarnet in het dorpshuis van Baarland gehoord dat Kimmo is overleden. R.I.P kerel,
A uit L (19-2-2013 om 21:55)
Ik wens alle nabestaanden veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies...
Wim en wilma (19-2-2013 om 10:24)
Wat erg sterkte kimo en de fam . bericht van de fam
Patrick (18-2-2013 om 17:02)
Wat erg zeg iedereen veel sterkte toegewenst
Cookie-instellingen beheren