Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man in scootmobiel beroofd van gouden ketting

Toegevoegd: 22-03-2013, 15.24 uur
Door: Veerle van Iren
TERNEUZEN - Donderdagmiddag werd rond 14.00 uur een 65-jarige, hulpbehoevende, man op de Noteneeweg in Terneuzen beroofd van zijn gouden ketting. Het incident gebeurde ter hoogte van de parkeerplaats bij het jachthaventje aan de Otheense Kerk.


De 65-jarige man reed in een grijze scootmobiel en hij had een hondje bij zich. Hij werd aangesproken door een man en een vrouw en mogelijk waren er ook twee of meerdere kinderen bij. Deze man en vrouw hebben kans gezien om de gouden ketting van de nek van het slachtoffer te halen en deze te vervangen door twee andere (nep gouden) kettingen. Ze zijn daarna waarschijnlijk in een auto weggereden.

De politie is nog op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn oom (22-3-2013 om 21:33)
Nou APART misschien om niet op te laten vallen dat die ketting van zijn nek af is... en 1 gouden nep ketting weegd bijna niks.. als je der 2 aan doet lijkt het meer op dat gewicht... ook wel eens bij nagedacht... dus als je der niks van af weet hou dn lkkr je kop dicht... dank u...
Jolanda (22-3-2013 om 21:03)
Zo doen die misselijke mensen dat....ik heb het al meer gelezen,ze doen net of ze je ketting mooi vinden,raken hem aan,doen net of ze hem staan te bewonderen,en razendsnel wisselen ze de ketting.Zo doen de zakkenrollers het toch ook,de éne trekt de aandacht de andere rolt je...... Toevallig ken ik de meneer in de scootmobiel heel goed,en ik weet 200% zeker dat dit gebeurt is. En echtpaar.......super misselijk zeg,.....en ik hoop dat ik het geluk heb,dat ik jullie tegen kom........
Remko (22-3-2013 om 20:32)
@Apart: Zo werken zakkenrollers nu eenmaal vaak, verwarring veroorzaken bij het slachtoffer en vervolgens voordat ze de truc doorhebben wegwezen.
Jan (22-3-2013 om 19:26)
@ apart. Oost-Europeanen komen kwetterend en hevig gebarend aanlopen en vragen de weg naar 't ziekenhuis. Meestal bij ouderen. Als dank hangen ze een ketting om je nek. Terwijl ze dit doen pakken ze de eigen gouden ketting van de hals. Voordat je in de gaten hebt wat er gebeurd is zijn ze gevlogen.
Aap met bing bling blijft een lelijk.... (22-3-2013 om 17:37)
Het is erg dat het zo is, maar vandaag de dag kan je niet veilig meer over straat met je bling bling.
Apart (22-3-2013 om 15:48)
Waarom zouden deze man en vrouw uberhaupt (ook nog eens twee?!!) nep gouden kettingen terug hangen bij deze meneer? Apart verhaal.
Cookie-instellingen beheren