Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Vijf aanhoudingen bij inval hennepkwekerij

Toegevoegd: 03-04-2013, 12.28 uur
Door: Veerle van Iren
VLISSINGEN - In een woning aan de Gerrit Rietveldstraat in Vlissingen is afgelopen zaterdagmiddag een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen die al voor een gedeelte was geknipt.


Omstreeks 15.30 uur gingen agenten de woning binnen. Op dat moment waren daar vijf personen (zonder vaste woon- of verblijfplaats) aanwezig die bezig waren met het knippen van de hennepplanten. Zij zijn ter plaatse aangehouden.

In de kwekerij werden 300 planten en 490 plantenbakken aangetroffen. De reeds geknipte toppen zaten in enkele dozen, gaat in totaal om ongeveer 19 kg. Alle planten alsmede de benodigde apparatuur zijn door een gespecialiseerd bedrijf geruimd en zullen worden vernietigd. Door een medewerker van de Delta is geconstateerd dat de stroom, die nodig was voor de kwekerij, buiten de meter om werd afgenomen.

De aangehouden personen zijn na verhoor en opmaken van proces-verbaal inmiddels weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
H van M (4-4-2013 om 09:52)
Ja goede actie van politie en er zitten er veel meer kwekerijen in Vliss !!! Even reactie op wiet-geklaag, er is in principe niks tegen soft-drugs daarom heet het soft en ja alcohol is ook slecht ! Probleem is dat jonge mensen het roken en die zijn wel gevoelig voor verslaving en in de groei !
Piet (4-4-2013 om 08:32)
Ik begrijp steeds beter waarom er gevangenissen gesloten kunnen worden en het personlee ontslagen kan worden. Men stuurt immers veel criminelen weer in vrijheid en dat terwijl ze geen vaste woon-of verblijfplaats hebben. Die vind je niet zo snel en komen zeker niet op hun zitting. dom dom...
Adri (4-4-2013 om 08:15)
Het waren zeker buitenlanders Kees, toevallig was ik op visite in de straat en heb het meeste wel gezien, inderdaad overdragen aan de politie in het land van herkomst, nu verdwijnen ze weer in de illegaliteit. Goede actie, weg met die troep!
Eduard (3-4-2013 om 21:53)
Mooi, weg met die troep !!! Verbieden die rommel en allemaal gewoon aan het werk gaan ipv illegaal telen en verhandelen van die bende. Goeie actie
Mister t (3-4-2013 om 20:24)
Als dat toch lukt he , dan heb je echt dikke centjes..snap wel dat mensen andere dingen gaan zoeken met die crissis die al bijna 10 jaar duurt
Kees (3-4-2013 om 18:29)
Zonder woon of verblijfplaats. Als het lijkt dat ze uit het buitenland komen direct op de eerste vlucht naar hun land zetten en daar overdragen aan de lokale politie met het proces verbaal. Nu weer vrij en waar kun je ze vinden? Mi als weer bezig met de volgende kwekerij.
Cookie-instellingen beheren