Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Vijf aanhoudingen bij inval hennepkwekerij

Toegevoegd: 03-04-2013, 12.28 uur
Door: Veerle van Iren
VLISSINGEN - In een woning aan de Gerrit Rietveldstraat in Vlissingen is afgelopen zaterdagmiddag een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen die al voor een gedeelte was geknipt.


Omstreeks 15.30 uur gingen agenten de woning binnen. Op dat moment waren daar vijf personen (zonder vaste woon- of verblijfplaats) aanwezig die bezig waren met het knippen van de hennepplanten. Zij zijn ter plaatse aangehouden.

In de kwekerij werden 300 planten en 490 plantenbakken aangetroffen. De reeds geknipte toppen zaten in enkele dozen, gaat in totaal om ongeveer 19 kg. Alle planten alsmede de benodigde apparatuur zijn door een gespecialiseerd bedrijf geruimd en zullen worden vernietigd. Door een medewerker van de Delta is geconstateerd dat de stroom, die nodig was voor de kwekerij, buiten de meter om werd afgenomen.

De aangehouden personen zijn na verhoor en opmaken van proces-verbaal inmiddels weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eppo (3-4-2013 om 17:58)
Dus ze hebben vijf mensen die met drugs bezig waren en geen vaste woon of verblijfplaats hebben. In vrijheid gesteld zodat ze ze nooit meer kunnen vinden.... Met die open grenzen loont criminaliteit dus wel..
GTI (3-4-2013 om 17:31)
@Sandra: Denk dat je beter eerst nog eens naar school kan gaan voordat je onzin gaat roepen.. Maar waarom altijd weer die afkeer tegen wiet? En dat terwijl alcohol slechter voor je is en meer levens kapot maakt. Maar goed dat wil "men" niet inzien.. Omdat het zo lekker is??
Janus (3-4-2013 om 17:05)
Ja Sandra, ik ben het volledig met je eens, ze zouden het moeten VERPLICHTEN !!
Sandra (3-4-2013 om 14:59)
Ze zouden het helemaal moeten verplichten, die troep. Ook het plantjes houden voor eigen gebruik.
Cookie-instellingen beheren