Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw steekt man neer in Terneuzen

Toegevoegd: 07-04-2013, 10.28 uur - Update: 07-04-2013, 13.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN- De politie heeft zondag een 33-jarige vrouw aangehouden na een steekpartij in een woning in de Larixstraat in Terneuzen. Bij het voorval raakte een 35-jarige man gewond. 
 
Om 6.55 uur kreeg de politie een melding dat er in de woning werd gevochten. Omdat onmiddellijk duidelijk was dat het een ernstige situatie was, gingen enkele politieauto's en een ambulance naar de Larixstraat. Op straat werd een gewonde man aangetroffen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is op dit moment nog niets bekend. 


In de woning is de vrouw aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Het incident heeft zich vermoedelijk in de relationele sfeer afgespeeld. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht. 


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren