Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 31 km

Aanhoudingen wegens drugshandel in woning Goes

Toegevoegd: 08-04-2013, 15.55 uur
Door: Veerle van Iren
GOES - Afgelopen vrijdag zijn vijf aanhoudingen verricht door de politie betreffende een drugsonderzoek.

Uit een getuigenverklaring bleek dat er mogelijk gedeald werd vanuit een woning aan de Gerbrandyhof in Goes, daarom is de politie ongeveer twee maanden geleden een onderzoek gestart. Vanaf de start van het onderzoek kreeg de politie steeds meer aanwijzingen dat er daadwerkelijk in harddrugs gedeald werd.


Afgelopen vrijdagavond, 5 april, zijn agenten de betreffende woning binnengevallen. Bij en in de woning werden vijf verdachten aangehouden. Twee daarvan betroffen kopers van harddrugs. Dit waren twee mannen van 26 en 35 jaar oud. Een 50-jarige Goesenaar is in eerste instantie om die reden ook aangehouden maar hij bleek later niets met de zaak te maken te hebben. Hij is direct weer in vrijheid gesteld.

De twee andere aangehouden verdachten, een 26-jarige man en een 35-jarige vrouw, betreffen de bewoners van het pand. In de woning werden door de agenten verschillende (kleine) hoeveelheden hard- en softdrugs aangetroffen en in beslag genomen. Zij zijn aangehouden omdat zij in harddrugs handelden.

De twee mannen van 26 en 35 jaar oud zijn in vrijheid gesteld. De bewoners van het pand aan de Gerbrandyhof zitten nog vast. Zij worden vanmiddag voor de rechter-commissaris geleid. Dan wordt duidelijk of zij langer vast moeten blijven zitten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peelander met visie (9-4-2013 om 12:10)
Haha oldskool inval. Ook de straf zal als oldskool behandelt worden. Een kleine boete met vermaning. Ga echte boeven vangen, en val mensen niet thuis lastig.
Cookie-instellingen beheren