Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk in Zaamslag

Toegevoegd: 17-04-2013, 15.52 uur - Update: 17-04-2013, 21.17 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - Een automobiliste is vandaag in Zaamslag doorgereden na een ernstig ongeluk met een fietser. 

De fietser en de auto kwamen rond 14.35 uur met elkaar in botsing op de Eendragtweg. Er werden twee ambulances en een traumahelikopter gewaarschuwd. Het traumateam werd uiteindelijk niet meer ingezet. 


Het slachtoffer, een 57-jarige man uit de gemeente Stekene (België), liep ernstige verwondingen op. De fietser had onder meer hoofdletsel. De gewonde is met spoed per ambulance afgevoerd. 

Rond 15.30 uur meldde zich op het politiebureau in Terneuzen een 21-jarige vrouw uit Vlissingen. Ze vertelde dat ze de wielrenner had aangereden en direct was doorgereden. Ze had haar auto geparkeerd op de Bastionstraat in Terneuzen. Van haar is een verklaring opgenomen. Uit een blaastest bleek dat ze geen alcohol had gedronken. De auto is door een takelbedrijf opgehaald.

De politie onderzoekt de oorzaak van de aanrijding.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfred (18-4-2013 om 16:20)
Het heeft nog lang geduurd voordat er een ernstig ongeluk gebeurd is. Als ik zie hoe de meeste wielrenners zich gedragen; de volle breedte van de weg blijven benutten als je als automobilist tegemoet komt.
Ronald (18-4-2013 om 15:58)
Aan alle anti fietsers. Hadden jullie ook zo gereageerd als er een gewone fiets had gelegen? Kom eens met jullie lui reet uit die auto. Pak eens de fiets en rijd eens een stukje langs de bewuste dijk. Zeer waarschijnlijk kun je jezelf spiegelen aan al die automobilisten die je daar voorbij razen.
Automobilist (18-4-2013 om 14:43)
Dan gat t paard steigeren J, en valt de kar om, Netjes van t meisje dat ze achteraf naar het bureau ging, ze zal zich rotgeschrokken zijn
J (18-4-2013 om 11:51)
En zo blijven de fietsers en automobilisten elkaar maar de schuld geven, de 1 rijdt weer te snel, ander kijkt niet uit, houdt niet genoeg rechts, het is altijd wat, zou het zo zachtjes aan niet beter zijn naar de tijd van paard en wagen terug te gaan, want samen eruit komen gebeurt toch nooit.
Eefke (18-4-2013 om 11:36)
Jan willem allereerst wie zegt dat die automobiliste te hard reed was jij erbij. Meneer kan zelf wel een fout gemaakt hebben. En verder wil ik meneer heel veel beterschap wensen. Mevrouw had moeten stoppen dat is haar plicht
Engeltje (18-4-2013 om 11:34)
Wat een reactie allemaal waar ik me nu zo kwaad om maak is dat jullie allemaal een vooroordeel hebben. Verplaats jullie je eens in de bestuurder en hoe zou je zelf reageren.Mensen oordeel niet te hard als je de waarheid niet kent. en laat iedereen in zijn waarde en respect voor ieder.
Cookie-instellingen beheren