Weerbericht:
Zonnig en sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zwaargewonde bij bedrijfsongeluk

Toegevoegd: 08-05-2013, 11.23 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een bedrijfsongeval in Goes is woensdagmorgen iemand zwaargewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 08.30 uur op een bedrijfsterrein aan de Van de Spiegelstraat. Volgens de politie maakte het slachtoffer een val van hoogte. Er werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.

De helikopter landde op de parkeerplaats bij het NS-station. De gewonde is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonde is niets bekend.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (10-5-2013 om 19:34)
Een zwaar verlies voor het gezin en de familie. Ik wens ze zeer veel sterkte voor nu en voor de toekomst rust en kracht om dit verlies te kunnen dragen en het een plek te mogen geven.
TD Wiskerke (10-5-2013 om 10:49)
Zo even van zijn collega's gehoord dat Foort is overleden. ik heb hem leren kennen als een fijne man een goed mens en een zeer bekwaam iemand. ik wens zijn vrouw en kinderen en familie maar ook de collega's van van der Peijl heel veel sterkte. ik ben diep verslagen het is niet te geloven!
Marco (10-5-2013 om 00:11)
@Zeeuwse. Tuurlijk iedereen in hun waarde laten, ik heb wel respect voor ze, maar andersom ook? Vaak niet, blijven vaker door hameren om ook te gaan geloven (die aan de deur komen). Maar bidden doen we allemaal maar op een ander manier, zoals "ik duim voor je", "hopen snel beter te worden" enz...
Tommieboy (9-5-2013 om 23:09)
Inmiddels is er meer informatie bekend, ik wil de familie condoleren met dit grote intense verlies van haar man, vader en verdere familie.
Zeeuwse (9-5-2013 om 22:35)
@ Mar: iedereen in zijn waarde laten! Aan iemand denken en voor iemand bidden is een mooi gebaar.. Veel meer kun je in zo'n situatie ook niet doen. Sterkte voor meneer en fam.
Kees (9-5-2013 om 19:36)
Sterkte erg om papa te misen