Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 174 km

Politiemedewerker opgepakt Goes

Toegevoegd: 09-05-2013, 15.56 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is vannacht een politiemedewerker van de eenheid Zeeland-West-Brabant aangehouden op verdenking van bedreiging. Dat is vanmiddag bekend gemaakt.


Volgens de politie zou de man in het uitgaangsgebied een andere man hebben bedreigd. De politiemedewerker was op het moment van het incident niet in dienst. Hij werd rond 01.30 uur aangehouden. De man is ingesloten en voorgeleid.

De politiemedewerker is in de loop van de dag in vrijheid gesteld. Vervolgens is hij onmiddellijk, gedurende de looptijd van het onderzoek, buiten functie gesteld. Tegen de man loopt een strafrechtelijk en disciplinair onderzoek. Dit wordt uitgevoerd door het Bureau Interne Onderzoeken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (11-5-2013 om 19:32)
Een individu die een strafbaar feit begaat, maar die toevallig bij de politie werkt. Zo moeten wij het lezen, niet meer en minder. De politie is een afspiegeling van de maatschappij, net zoals er allemaal verschillende mensen bij Albert Heijn werken. De een is plichtsgetrouw, de ander niet.
Marja (11-5-2013 om 09:28)
@vdvonck ik hoef echt iet terug naar r,dam en ben met je eens dat je 24/7 agent bent maar dat betekend niet dat je als mens jezelf mag verdedigen tegen iemand die met een kapot glas of wapen moet laten aanvallen want stel dat de dader jou aanvalt en wilt verwonden moet je dat maar gewoon accepteren?
Francois (11-5-2013 om 02:07)
@VdVonck, Niet ingaande op de opmerking van Marja. Voorbeeldfunctie niet, wel dat je in een glazen huis leeft, elke stap of keuze die je maakt word door de buitenstaander be(ver)oordeeld. Agenten zijn mensen dus die maken ook fouten. Miss valt het allemaal wel mee.
Francois (11-5-2013 om 01:53)
@ Jan, Apart of niet, het zijn doodnormale mensen die gekozen zijn om dit werk te mogen en kunnen doen, niet iedereen kan dit, de meeste zelfs niet. Politie agent of niet, iedereen kan aangifte doen en dan heb je wat uit te leggen als tegenpartij, zo simpel werkt het hier in NL.
VdVonck (10-5-2013 om 21:48)
Het is niet te hopen dat jij Agente bent Marja. Als dat wel het geval is moet je maar eens een jaartje terug naar Rotterdam! Agent ben je niet alleen als je dienst hebt, je hebt een voorbeeldfunctie 24/7. Dat is toch wel één van de eerste dingen die je te horen krijgt tijdens de opleiding.
Jac (10-5-2013 om 21:03)
Tja, de politie?......soms lijken het net gewone mensen, dat blijkt ook nu maar weer.
Cookie-instellingen beheren