Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 17 km

Zonder rijbewijs dronken achter stuur

Toegevoegd: 02-06-2013, 19.10 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 19-jarige automobilist uit Vlissingen zonder geldig rijbewijs is vannacht betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.


De jongeman werd rond 05.15 uur in zijn woonplaats staande gehouden op de Schuitvaartgracht. De man werd met zijn auto aan de kant gezet nadat hij tot drie keer toe een eenrichtingsweg inreed.

Uit een blaasproef op straat bleek dat de man teveel had gedronken. Ook bleek dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een algeheel rijverbod van 10 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edwin (3-6-2013 om 16:12)
Algemeen rijverbod betekent ook o.a. geen fiets besturen, hoeveel keer moet dat hier nog uitgelegd worden
Vlissinger (3-6-2013 om 14:11)
Wat een geblaaskaak hier. een rijverbod betekent gewoon 10 uur geen voertuig besturen, geen auto, geen brommer, geen fiets. niets. alleen wandelen, of vervoerd worden. niet te snel vreemde dingen roepen mensen.
Mar (3-6-2013 om 13:29)
Gewoon een aantekening dat ie binnen de zoveel tijd geen rijbewijs mag halen, als ie er nog geen had. Heh mensen je weet toch ook wel dat ie dan geen bromfiets mag rijden he!!!! Dus dat rijverbod geldt zeker en maakt de straf/boete bij herhaling nog hoger.
Frans (3-6-2013 om 12:59)
Wederom weer veel reacties van lui die niet weten hoe t werkt in NL. Een algeheel rijverbod geld voor ieder voertuig, dus ook een fiets en een brommer. Niet naar torentijd? Nee, klopt; onder invloed rijden is geen feit waar je voor in verzekering kan worden gesteld. Duidelijk nu?
Genk (3-6-2013 om 12:58)
Hij krijg een rij verbod van 10 uur, omdat binnen deze 10 uur zou het een ernstig misdrijf zijn, zo staat het ook in de wet, daarbuiten die 10 uur, geld die regel niet meer, dus hij rij wederom zonder een rijbewijs, waarop een andere straf op staat,
Goesenaar (3-6-2013 om 12:13)
@raar Rijverbod geldt ook voor besturen van (brom)fiets
Cookie-instellingen beheren