Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken Pool opnieuw betrapt

Toegevoegd: 07-07-2013, 13.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een Pool is zaterdagavond in de Scheldestraat in Vlissingen betrapt op het rijden onder invloed. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en een ademanalyse. 

Nadat de 28-jarige man in het ademanalyseapparaat heeft geblazen is de uitslag 990 ug/l. Tijdens het verhoor blijkt dat het niet de eerste keer is dat hij met te veel alcohol op in de auto rijdt. Zijn rijbewijs is vorige maand al ingevorderd. 


Een paar uur later mag hij, met een proces-verbaal op zak, zonder auto weer naar huis. De zaak is voorgelegd aan de officier van justitie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joost (10-7-2013 om 12:49)
Met een avondje zupen en lekker lam feesten is niks mis, maar als je dan toch in je auto stapt of op andere wijze er een teringzooi van maakt dan heb je wat mij betreft de keuze; of je zuipt en blijft thuis, of je zuipt en stapt in de auto, en rot daarna ook direct op naar Polen!
René (9-7-2013 om 09:54)
Gelijk terugsturen zonder voertuig en auto verkopen om schade aan andere jongeman te vergoeden
Andre van Belzen (9-7-2013 om 01:00)
Zulke gasten niet meer laten rijden.Laat zien wat je ook op een ndere positieve manier ook kan oen.
Marc (8-7-2013 om 22:05)
@ Marjoke, en alle xenofobe en generaliserende autochtonen verbannen naar een onbewoond eiland...
Peter (8-7-2013 om 21:14)
Poten afkappen en terug sturen.politie extra mensen aannemen en elke pool die ze zien rijden laten blazen brengt meer op dan een boete voor 5km te hard rijden
Rustig nou toch mensen, pas op uw hart (8-7-2013 om 19:18)
Kom mensen, ik snap dat iedereen een beetje verhit is door de mooie temperaturen, maar een beetje minder fel kan geen kwaad. Met Nederlanders doen ze hetzelfde hoor (wat uiteraard niet goed is) maar deze Pool werk waarschijnlijk wel voor zn geld
Cookie-instellingen beheren