Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 15 km

Brandweer knipt dak van auto Vlissingen

Toegevoegd: 16-07-2013, 13.56 uur - Update: 16-07-2013, 15.34 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De brandweer heeft dinsdag aan het begin van de middag in Vlissingen het dak van een auto geknipt na een verkeersongeval.
 
Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 12.10 uur op de Prins Hendrikweg twee personenauto's met elkaar in botsing. Eén van de betrokkenen kon niet op eigen kracht uit het voertuig komen. Dit slachtoffer, een vrouw, reed over de Prins Hendrikweg en haar auto werd plotseling in de flank geramd door de auto van de 20-jarige Rotterdammer. Door de klap werd de auto van de vrouw enkele tientallen meters verder in de berm geduwd.


Direct werd de brandweer opgeroepen. Die heeft ter plekke één van de auto's gestabiliseerd. In dit voertuig zat nog een gewonde vrouw. Zij werd uiteindelijk door de brandweer bevrijd. Om de vrouw zorgvuldig uit de auto te kunnen halen werden de achterklep en het gehele dak van het voertuig geknipt. Ze is met vereende krachten op een wervelplank geschoven. De vrouw klaagde over haar hoofd, nek en heup. De vrouw is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

De andere betrokken automobilist raakte voor zover bekend niet gewond. Mede op basis van (onafhankelijke) getuigenverklaringen is de 20-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij zit op dit moment op het politiebureau. Hij wordt vanmiddag verder gehoord en er zal proces-verbaal tegen hem opgemaakt worden voor het vertonen van gevaarlijk rijgedrag met een ongeval tot gevolg. De politie doet nog nader onderzoek naar de oorzaak van de botsing.

Het verkeer werd ter plekke langs het ongeluk geleid.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (17-7-2013 om 15:36)
@d werkt u bij de politie en heeft u geeikte apperatuur in uw auto? tuurlijk is dat niet leuk maar ik reageerde op het schelden van persoon R. op de weg gebeuren ongelukken alleen als niemand fouten zou maken niet maar wij mensen maken nu eenmaal fouten, u ook ook u rijdt wel eens te hard toch?
D. (17-7-2013 om 09:34)
@R, Cabrio?, zon begint te schijnen? Bent u wel helemaal goed!? U vind het schijnbaar dus prima dat mensen zich niet aan de snelheid houden, en daardoor dus een ongeluk veroorzaken. Ik herken deze auto op de foto, en op de boulevard reed deze persoon ook al belachelijk/gevaarlijk hard!
K (16-7-2013 om 22:54)
@r ow u maakt nooit geen fouten? supermens!! bekijk het nu eens niet zo negatief nu heeft de vrouw een cabrio en de zon begint ook te schijnen nu nog hopen dat de verwondingen meevallen. maar om iemand meteen klojo te noemen als hij een foutje maakt vind ik te ver gaan en smartengeld? t is geen usa
R (16-7-2013 om 17:43)
Puberende klojo om derden zoveel schaden te berokkenen. Een boete, rijbewijs inleveren en alle maar dan ook alle kosten terug betalen. Dus ook van de brandweer, politie, ziekenvervoer, afsluiting weg, voertuig en aan de weg. En smartegeld voor de slachtoffers.
Cookie-instellingen beheren