Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Skeeleraar ernstig gewond Hoek

Toegevoegd: 16-07-2013, 23.01 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - Bij een verkeersongeluk in Hoek is dinsdagavond een skeeleraar ernstig gewond geraakt toen deze werd aangereden door een auto.
 
Het ongeluk gebeurde rond 20.00 uur op de kruising Knol - Hoekseweg (N662). De skeeleraar hard in botsing gekomen met een personenauto. De ambulancedienst kreeg assistentie van de traumahelikopter uit Rotterdam.

Het slachtoffer, dat onder meer beenletsel had, is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in België. Over de huidige toestand van de gewonde is niets bekend.

De oorzaak van de botsing wordt door de politie onderzocht.

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
I (19-7-2013 om 18:19)
My god, echt erg. Ik ben echt geschokt. Ik heb jarenlang bij hem in de klas gezeten. Ik heb hem al lang niet meer gezien maar ik vind het enorm moeilijk. Ik bid voor hem. Sterkte voor de familie leden. Ook sterkte voor zijn vriendengroep waarvan ik velen ook goed ken.
Loes (18-7-2013 om 01:16)
Het zou fijn zijn als mensen eerst na zouden denken voor ze iets op internet plaatsen. Wel eens gedacht aan de familie van de slachtoffers en bestuurders van de voertuigen? Waarom weten omstanders het altijd beter. Laat de "schuldvraag" beantwoorden over aan d epolitie, die zijn daar voor opgeleid.
T (17-7-2013 om 17:57)
Er is helemaal niemand schuldig een ongeluk is een ongeluk het enige wat belangrijk is is dat de jongen erboven opkomt!
Jos (17-7-2013 om 17:24)
@K, in je gezicht zeggen?? Schrijf dan eerst eens iets onder je eigen naam!!
K (17-7-2013 om 15:31)
@anja wees eens niet zo kortzichtig mogen skeeleraars niet oversteken?ik geef niemand de schuld, mensen die deze weg kennen weten dat er op die kruising regelmatig automobilisten achterop afslaande voertuigen klappen dat doe je niet als je oplet of wel? zeg zulke domme dingen eens in mijn gezicht
A (17-7-2013 om 15:28)
Niet oordelen. een ongeluk is een ongeluk. de jongen word nu nog in coma gehouden door druk op de hersenen. verder indd nekwervels gebroken maar niet verschoven en een gebroken bovenarm
Cookie-instellingen beheren