Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 14 km

Onderzoek na vondst gewonde

Toegevoegd: 24-07-2013, 02.11 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft dinsdagavond in Terneuzen een groot onderzoek gehouden nadat op straat een gewonde was aangetroffen.


Het slachtoffer werd rond 22.40 uur gevonden nabij een bouwlocatie aan de Axelsestraat. Er werd direct een ambulanceteam opgeroepen. De gewonde zou namelijk behoorlijk wat bloed hebben verloren. Het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over zijn/haar toestand is niets bekend.

De politie heeft vervolgens de omgeving afgezet met linten. Een technisch rechercheur is ter plekke gekomen om onderzoek te doen. De omgeving is afgezocht met behulp van een speciale lamp. Ook is de plaats delict uitgebreid vastgelegd en zijn diverse goederen aangemerkt als bewijsmateriaal.

Volgens omstanders was er sprake van een steekpartij. De politie was vannacht niet bereikbaar om deze informatie te verifiëren. Wat er zich dus precies heeft voorgedaan is niet bekend.

Het onderzoek kon rond 02.10 uur worden afgerond. Hierna werd de brandweer van Terneuzen opgeroepen om ter plekke het wegdek schoon te spuiten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De gespierde 32 jarig hulk (24-7-2013 om 08:53)
Heb je ruzie, steek of schiet maar neer, met de dood of gewond raken als gevolg. Gewoon ruzies uitpraten kan tegenwoordig niet meer
Cookie-instellingen beheren