Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 15 km

Traumaheli voor ongeluk Oostkapelle

Toegevoegd: 24-07-2013, 19.21 uur
Door: Roland de Jong
OOSTKAPELLE - De Rotterdamse traumahelikopter is vanmiddag ingezet bij een verkeersongeval in Oostkapelle.
 
Het ongeluk gebeurde rond 14.00 uur op de Noordweg (N287), net buiten de bebouwde kom. Volgens de politie waren er bij de aanrijding twee auto's betrokken. De hulpdiensten rukten massaal uit omdat werd gemeld dat er sprake was van een beknelling. Er was sprake van ten minste één gewonde. Meer details over het aantal slachtoffers en hun verwondingen en toestand is nog niet bekend.


Vanwege het ongeluk was de Noordweg tussen de Munnikweg en de Duinweg ongeveer een uur afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francoise (4-8-2013 om 14:06)
Jozef, je had er ook voor kunnen kiezen om de Munnikweg een eindje op te rijden en te keren of verderop rechtsaf te gaan, de Oranjezonweg op en terug te rijden naar de Noordweg. Als jij iets krijgt, rijden we ws ook voor je om, dus niet zo zeuren.
Coco (25-7-2013 om 07:12)
@jozef ik vond het heel rot voor je dat je vast zat met je wagen en heb om jou te redden alle verkeer anders omgeleid en boze mensen op jou de les gelezen en de politie is nog wel langs geweest maar zeg ff niks over de oorzaak maar vind het heel erg voor de andere automobilist wens HEM veel sterkte
Jozef (24-7-2013 om 22:35)
@ Coco dat kun je vergeten. Je hoort niks noppes van de politie. Vond het wel slordig dat ze mij met de vrachtwagen door het smalste bweggetje stuurde. Alles liep vast en iedereen moest natuurlijk wijken voor mij. Vond het zelf wem grappig eigenlijk.
Coco (24-7-2013 om 20:14)
Ik heb nog geholpen bij dat ongeluk en het zag er erg ernstig uit......ben erg benieuwd hoe het gaat met het slachtoffer.....misschien hoor ik het vanavond nog van de politie....wens het slachtoffer heel veel sterkte en beterschap ook de familie sterkte
Cookie-instellingen beheren