Weerbericht:
Winterse buien, in het zuidoosten eerst (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Treinverkeer stil na fatale aanrijding

Toegevoegd: 26-07-2013, 14.04 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - Het treinverkeer heeft vanochtend enige tijd stilgelegen na een fatale aanrijding op het spoor tussen Goes en Kruiningen-Yerseke. Het ongeluk gebeurde nabij Kapelle.

Het ongeluk gebeurde rond 09.35 uur nabij de spoorwegovergang bij de Verlorenweg. Er werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen maar de hulp mocht niet baten. Het slachtoffer overleed ter plekke.


De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kap28 (27-7-2013 om 12:48)
Wat vreselijk. Ik vraag me af waarom er voor zoiets 2 ambulances nodig zijn? Ik woon vlakbij en dit is 1 v/d weinige overwegen die niet van camera's voorzien is, die vlakbij Emergis is zelfs extra beveiligd, maar deze ligt zo'n 2 km. verderop. Hoop dat Prorail hier ook maatregelen neemt.
Marja (26-7-2013 om 15:40)
Gecondoleerd familie van de overleden persoon..heel erg om zo,n boodschap thuis te krijgen echt vreselijk..wens iedereen sterkte met het verwerken ..ook de mensen van de hulpverlening..erg triest als je iemands leven niet hebt kunnen redden ook al vechten ze er zo hard voor deze supermensen
Kapellenaar (26-7-2013 om 15:40)
Sterkte gewenst aan de nabestaanden. We weten (nog) niet wat de toedracht is volgens de berichtgeving, maar ik vrees het ergste. Laten we, uit respect voor de nabestaanden, niet keihard met oordelen komen.
SlowRider (26-7-2013 om 14:42)
Sterkte voor de nabestaanden, machinist en de hulpverleners.
Cookie-instellingen beheren