Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepkwekerij in bosperceel

Toegevoegd: 01-08-2013, 10.37 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Tijdens maaiwerkzaamheden in een bosperceel in de omgeving van de Zuidhof in Rilland heeft een jongeman woensdagmiddag een hennepkwekerij ontdekt.


De man merkte rond om14.15 uur op dat er 'iets' vast zat in zijn maaimachine. Het 'iets' bleek een tuinslang te zijn. De jongeman besloot de oorsprong van de tuinslang te gaan zoeken en trof even verderop een hennepplantage met een vijftigtal planten aan.

Hij heeft de politie gebeld en agenten troffen naast de plantage ook nog een dompelpomp en een aggregaat aan. De agenten hebben overleg gevoerd met de officier van justitie en die bepaalde dat de planten vernietigd moesten worden.


De dompelpomp en het aggregaat zijn overgebracht naar het politiebureau. De eigenaar kan ze daar komen ophalen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gianna (2-8-2013 om 23:16)
Aan iedereen die er aan twijfelt of hij zijn spullen komt ophalen: weleens van humor gehoord?!?
Sari (2-8-2013 om 22:12)
We gaan toch gewoon nieuwe spullen halen bij de :kringloop winkel "kost een scheet en drie knikkers .Op naar een nieuwe Wiet plantage.Zolang de delta niet eerder alarm slaat kunnen wij weer een half jaar ons gang gaan.en de gemeenschap weer de kosten laten betalen.
Lian (2-8-2013 om 17:45)
Mensen mischien zijn die spullen wel gejat, wat mekkeren je als een geit allemaal...
Harm (2-8-2013 om 13:51)
Ik denk dat ze het zelfde gaan doen als in terneuzen 3 jaar geleden. Daar werden bijna 50 lampen en afzuig benodigdheden opgeslagen op een gemeente terrein Waren toch wel allemaal weg zeker na het weekend.. gaatje geknipt in omheining. OEI dat waren de instanties even vergeten te melden bij de krant
Bert (2-8-2013 om 00:50)
Goed gedaan van deze maaier , moesten ze een lintje geven.
Grow up (1-8-2013 om 22:56)
Tip voor buitenteler in kwestie: ga om je spullen als de zaak verjaard is kun je lachen! Nogmaals zielige gast die beller... Groen blaadje. Wacht dan tot de topjes rijp zijn en hang ze alvast te drogen in het bos. Elke boer telen! Doei criminelen!
Cookie-instellingen beheren