Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Ernstige aanrijding Grijpskerke

Toegevoegd: 05-08-2013, 16.46 uur
Door: Roland de Jong
GRIJPSKERKE - Bij een aanrijding in Grijpskerke is vanmiddag iemand zwaargewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 15.55 uur nabij de kruising Hondegemsweg - Zoetendaalseweg. Binnen vijf minuten na de eerste melding van het ongeluk werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Deze hoefde uiteindelijk niet ter plekke te komen.

Het slachtoffer is ter plekke door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de aard van het letsel van de gewonde is nog niets bekend.

Vanwege het ongeluk was de weg tussen Grijpskerke en Serooskerke (W) enige tijd afgesloten voor het doorgaande verkeer. De politie zorgde voor een omleiding.

Wat er precies is gebeurd, kon de politie vanmiddag nog niet zeggen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (7-8-2013 om 11:49)
Inderdaad een gevaarlijke oversteek van een weg waar 80km/u mag worden gereden en best druk gereden wordt door auto's naar de milieustraat en naar de kust...
Mar (6-8-2013 om 18:46)
Wil niet gelijk beschuldigen,maar ik rij daar dikwijls en fietsers steken daar soms gewoon over alsof ze alleen op de weg zijn en denken dat autoos gewoon stoppen als ze oversteken...sommige kijken nog niet eens om en dat zeker toeristen
Cookie-instellingen beheren