Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Drie personen bekneld in Yerseke

Toegevoegd: 18-08-2013, 18.44 uur - Update: 19-08-2013, 06.40 uur
Door: Roland de Jong
YERSEKE - In Yerseke zijn zondag aan het einde van de middag drie personen bekneld komen te zitten bij een verkeersongeval.


Het ongeluk gebeurde rond 17.20 uur op de Molendijk maar werd aan de hulpdiensten doorgegeven als een ongeluk op de Zanddijk. Door onbekende oorzaak belandde hier een auto in een sloot. Het voertuig kwam tot stilstand tegen een paal. Er kwam aanvankelijk wat rook van onder de motorkap.

De drie inzittenden moesten door de brandweer worden bevrijd. Er kwamen drie ambulances en een rapid responder ter plekke om de verschillende gewonden te helpen. De drie zijn met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Het gaat om een 41-jarige automobilist en twee passagiers; een vrouw van 30 jaar oud en een man van 33. Alle inzittenden komen uit de gemeente Reimerswaal.

Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. Vanwege het ongeluk moest het verkeer op een stuk van de Molendijk over één rijbaan. Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om de auto te bergen.

Alcohol
Op de plaats van het ongeluk rees na het afnemen van een blaastest het vermoeden dat de bestuurder alcohol had gedronken. Door de verwondingen kon hij geen ademanalyse (uitgebreide blaastest) ondergaan, daarom is in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. Het duurt enkele weken voordat de uitslag van dit onderzoek bekend is. De politie heeft het rijbewijs van de bestuurder ingevorderd.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nick (20-8-2013 om 05:04)
@ J.C.Zoeteweij, als je voor de Brandweer daar aanwezig was is het op zijn zachts gezegd niet netjes om zo informatie naar buiten te brengen.
R. (19-8-2013 om 13:24)
Deskundigheid ten top weer hier. Gelijk rijbewijs voor altijd afenemen en geen schades vergoeden. Ook stom van de inzittende al hier. Die zijn immers wellicht bewust bij de bestuurder ingestapt.
Karel (19-8-2013 om 11:23)
Blij dat ik (of anderen) daar op dat moment niet aan het fietsen was! Op de dijk zelf is snelheid niet zo.n issue. Het is er ook vaak glad door de vrachtwagens die koelwater verliezen en de vele trekkers.. . .
Truus (18-8-2013 om 23:56)
Misschien niet zuipen waneer men moet rijden
J.C.Zoeteweij (18-8-2013 om 22:17)
Was ter plekke voor de brandweer e.d. 1 persoon bevond zich toen gewond in het voertuig, twee andere inzittenden hadden op eigen kracht het voertuig verlaten. Onbekende oorzaak? Omwonende hoorde het geluid van gierende banden, even niets dan een klap. te hard gereden
Fietser (18-8-2013 om 21:30)
De bocht te snel genomen? Gelukkig nog redelijk goed afgelopen.
Cookie-instellingen beheren