Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Ernstig barbecue-ongeluk

Toegevoegd: 27-08-2013, 20.49 uur
Een persoon liep een brandwond op aan het gelaat.
Een persoon liep een brandwond op aan het gelaat.
© Foto: Harm Jan de Braal
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen is vanavond iemand zwaargewond geraakt bij een barbecue-ongeluk. Dat heeft de politie bevestigd.


Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur bij een woning aan de Anjerstraat. Er gingen twee ambulances en een traumateam ter plekke. De helikopter landde op een grasveld bij de Azaleastraat.

Het slachtoffer is met brandwonden aan het gelaat met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De Visserd (29-8-2013 om 15:40)
@ Kees, als jou ooit iets overkomt... Oordelen, waarover, tjsonge tsjonge= Hersenloos!!! Sterkte voor slachtoffer en familie.
Martin (28-8-2013 om 22:59)
@ Kees, lekker snel oordeel vellen ... het zou ook een gasbbq met een defect kunnen zijn waar de gebruiker niks aan kon doen ... dusss lekker makkelijk domme opmerkingen plaatsen. Brandwonden zijn gemeen, sterkte aan het slachtoffer en vrienden, familie.
Daan (28-8-2013 om 22:25)
En wat dacht je van Bio-Ethanol? zie je bijna niet fikken.
Jan (28-8-2013 om 21:45)
Bqq aansteken kan wel met spiritus eerst spirutis over de brigettes sprenkelen ,even in laten trekken en dan afstand nemen en vanaf 2 meter een licifer erin gooien,zorg dat je er niet boven staat.,blijf altijd ruim uit de buurt van de bqq als je hem aansteekt en gooi nooit de fles uit boven de bqq
P van S (28-8-2013 om 18:27)
Yep zal wel weer benzine hebb'n gebruikt om aan te steken en dan onploft de boel..Ja en voor zulke mensen betalen wij nu de ziekenfonds-kosten...Iedereen weet wat wel of niet kan met BBQ en toch doen !!!
Vlissinger (28-8-2013 om 17:10)
Dit is wel een heel dom iemand geweest ,je kan niet voorzichtig zijn met een barbecue ,een pijnlijke les .
Cookie-instellingen beheren