Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder Oostkapelle was onder invloed

Toegevoegd: 07-09-2013, 13.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTKAPELLE - De automobilist die vrijdagavond in Oostkapelle tegen een boom is gereden had te veel gedronken. De man, een 32-jarige Oostkappelenaar, ging er na het ongeval vandoor. 


Een getuige meldde dat op de Munninkweg in Oostkapelle een personenauto tegen een boom was gereden en vervolgens in brand was gevlogen. Deze getuige wist ook te vertellen dat de bestuurder na het ongeval was uitgestapt en vervolgens weggerend was door het weiland in de richting van Vrouwenpolder. Op het moment dat de brandweer ter plaatse kwam stond de auto al in lichterlaaie en brandde volledig uit. 

De gearriveerde agenten troffen de bestuurder daarna met een hoofdwond aan in een sloot op ongeveer 500 meter van het ongeval. Ambulancepersoneel heeft de man onderzocht en hem voor verdere behandeling doorverwezen naar de huisartsenpost.

Een afgenomen blaastest wees uit dat de verdachte te veel alcohol heeft gedronken. De Oostkapellenaar is meegenomen naar het bureau voor verder verhoor en een ademanalysetest. Daaruit bleek dat hij meer dan 1,8 maal de toegestane hoeveelheid alcohol heeft gedronken.

Hij kreeg een rijverbod van drie uur en werd vervolgens voor behandeling afgezet bij de huisartsenpost.

Zie ook:
- Auto uitgebrand na ongeval  (06-09-2013) 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerard (9-9-2013 om 10:56)
We leven toch in een tijd van extreme straffen en boetes! 385 euro voor het parkeren op een invalideparkeerplaats bijvoorbeeld. 90 euro voor wildplassen! Van mij morgen ze Iedereen die betrapt wordt op het besturen van een voertuig met teveel alcohol in zijn bloed het rijbewijs voorgoed afnemen!
Goesenaar (8-9-2013 om 12:39)
Gelukkig geen anderen bij betrokken. Deze domme man verdient een forse straf. Hopelijk reed hij in een zeer dure eigen auto.
Ellis (8-9-2013 om 10:54)
Ja hoor, dat is weer Nederland, super soft! 3 uurtjes rijverbod en een gratis ritje naar de huisartsenpost, gezellig...bakkie koffie erbij voor de schrik...
Ewoud (8-9-2013 om 00:16)
Lang leven alcohol, ik hoop dat het eenzijdig zal blijven.
K (7-9-2013 om 18:36)
Ik had hem gewoon laten liggen, waarom iemand hulp bieden die in eerste instantie juist net vluchtte voor die hulp, iedereen die drinkt en rijdt weet wat de gevolgen kunnen zijn als je dan toch zonnodig moet rijden als je gezopen hebt neem dan je verantwoordelijkheid ipv als mietje wegrennen
Walchenaar (7-9-2013 om 14:57)
Je zal zo iemand op die weg maar net tegenkomen op het verkeerde moment en dus verkeerde plaats. Deze persoon voor 10 jaar rijbewijs afnemen! Maar ja, gebeurd ook niet al rij je iemand dood. Nu mag hij een paar uurtjes niet rijden.
Cookie-instellingen beheren