Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder Oostkapelle was onder invloed

Toegevoegd: 07-09-2013, 13.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTKAPELLE - De automobilist die vrijdagavond in Oostkapelle tegen een boom is gereden had te veel gedronken. De man, een 32-jarige Oostkappelenaar, ging er na het ongeval vandoor. 


Een getuige meldde dat op de Munninkweg in Oostkapelle een personenauto tegen een boom was gereden en vervolgens in brand was gevlogen. Deze getuige wist ook te vertellen dat de bestuurder na het ongeval was uitgestapt en vervolgens weggerend was door het weiland in de richting van Vrouwenpolder. Op het moment dat de brandweer ter plaatse kwam stond de auto al in lichterlaaie en brandde volledig uit. 

De gearriveerde agenten troffen de bestuurder daarna met een hoofdwond aan in een sloot op ongeveer 500 meter van het ongeval. Ambulancepersoneel heeft de man onderzocht en hem voor verdere behandeling doorverwezen naar de huisartsenpost.

Een afgenomen blaastest wees uit dat de verdachte te veel alcohol heeft gedronken. De Oostkapellenaar is meegenomen naar het bureau voor verder verhoor en een ademanalysetest. Daaruit bleek dat hij meer dan 1,8 maal de toegestane hoeveelheid alcohol heeft gedronken.

Hij kreeg een rijverbod van drie uur en werd vervolgens voor behandeling afgezet bij de huisartsenpost.

Zie ook:
- Auto uitgebrand na ongeval  (06-09-2013) 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Do you know ? (7-9-2013 om 14:46)
Alcoholisten, de meest bevoorrechte junks van nederland. die moeten ontzien worden natuurlijk, en thuisgebracht. hup,gewoon de bak in met die verslaafde en flink laten betalen voor alles.
Cookie-instellingen beheren