Weerbericht:
Geleidelijk perioden met zon, morgen wolkenvelden en in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 46 km

Oostbuis tunnel dicht na ongeluk

Toegevoegd: 24-09-2013, 15.30 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - De oostbuis van de Westerscheldetunnel is dinsdagmiddag afgesloten nadat rond 14.40 uur een ongeluk was gebeurd.

Door nog onbekende oorzaak reed de chauffeur van een bedrijfsbus op de Westerscheldetunnelweg (N62) ter hoogte van de Steendammeweg tegen een mobiel pijlbord.

De automobilist is door een ambulanceteam onderzocht. Het slachtoffer zat niet bekneld en liep ook geen verwondingen op. Zijn voertuig raakte echter wel flink beschadigd. Ook het pijlbord liep schade op. Volgens de chauffeur was niet duidelijk aangegeven dat er een wegafzetting volgde.

Vanwege het ongeluk werd de oostbuis, de buis waarin het verkeer richting Zuid-Beveland rijdt, moest worden afgesloten omdat na de tunnel de weg volledig gestremd was geraakt. De bestelbus is afgesleept door een bergingsbedrijf.

Rond 15.30 uur kon weer één rijstrook worden opengesteld zodat het verkeer langzaam kon worden hervat.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een chauffeur (25-9-2013 om 12:53)
@christiaan, dit is een vrachtauto met een gewicht onder de 3500kg, dus die mag wel inhalen.inhaalverbod geld voor vrachtwagens boven de 3500 kg
Simon (25-9-2013 om 09:26)
Mensen die vinden dat het niet duidelijk was moeten eens leren borden lezen! Voor de tunnel stond een groot matrixbord met "na de tunnel werkzaamheden". Heet laatste stukje tunnel mocht je ook maar 80. Dus ogen open houden! Zo'n pijl kun je ook niet in de tunnel zelf zetten!!!
Ruud de Roos (25-9-2013 om 08:48)
Ik vind het een beetje jammer,dat er gelijk een oordeel over de chauffeur getrokken word. Persoonlijk weet ik dat dit een zeer ervaren chauffeur is. Jammer dat de mens gelijk met zijn oordeel klaar staat,terwijl men de situatie ter plaatse niet heeft gezien.
Ik (25-9-2013 om 00:26)
Voor de tunnel was al aangegeven dat na de tunnel werkzaamheden waren misschien kon hij niet goed lezen
Bk (25-9-2013 om 00:12)
Kwam eerst ook die situatie tegen direct na tunnel. was erg slecht te zien door donkere tunnel. verderop ri. m'burg z'n idioot met botsauto. vond dat ik te hard langs reed.. kwam even naar links om mij af te remmen.... oke ik was verkeerd maar ik schrok me rot wat een idioot
Christiaan (24-9-2013 om 22:06)
De afzetting was prima aangegeven. Op de borden voor de tunnel stond er dat er werkzaamheden waren. Verder was de pijlwagen vanuit de tunnel duidelijk te zien. Er waren zeker 15 sec. bedenktijd. Tevens is er een inhaalverbod voor vrachtautos, dus hij had niet eens in de linkerbaan mogen begeven!
Cookie-instellingen beheren